Screens og plissegardiner er bestselgere

De mest populære Lady-produktene innen utvendig og innvendig solskjerming var i 2022 screens og plissegardiner. Her kan du lese hvorfor. 

– Jeg tror det er det stilrene og fleksibiliteten som appellerer til folk. Både screens og plissegardiner lar deg på hver sin måte kombinere solskjerming, utsikt og innsynsreduksjon, sier Ole Petter Olaisen, produktansvarlig og eier av familiebedriften Lady Solskjerming.

Hvilke egenskaper gjør så screens og plissegardiner til favoritter hos Ladys kunder? 

Screens – stilren og effektiv solskjerming

Screens er som utvendig solskjerming den mest effektive måten å stoppe sola på. Screens har i tillegg den unike egenskapen at du i stor grad beholder dagslyset inn i huset og utsikten, selv med gardinen nede. 

– Når vi legger til at screens i utgaven zip screen er markedets mest vindsikre solskjerming, er det ikke så rart at mange velger denne varianten, sier Olaisen. 

Les mer: Screens – effektiv solskjerming som tåler vind

Screens hindrer sola, men ikke utsikten

Screensduken er vevd i et mønster slik at den har mange små «hull». Disse hullene er store nok til at de slipper gjennom dagslyset og lar deg se ut gjennom duken på relativt nært hold, som når du er inne. Samtidig er hullene små nok til at energien fra sola reduseres med inntil 90 prosent. I tillegg vil innsynet fra litt avstand være redusert, slik at naboer og forbipasserende bare ser duken som en «tett gardin». Merk at reduksjonen i innsyn reduseres om det er mørkt ute og lyst inne.

Plissegardiner – fleksibel solskjerming til hele huset

Plissegardiner kommer i så mange ulike modeller, betjeningsmuligheter, materialer og farger at du garantert finner en modell til ethvert behov og til ethvert rom. 

– Med plissegardiner kan du få stilige interiørgardiner i varme farger i stua, lystette gardiner til soverommet, eller solide gardiner som tåler både vannsøl og til og med i flammehemmende materiale til baderom og kjøkken, forteller Ole Petter Olaisen.

I tillegg til den enkle varianten av plissegardiner, finnes også en modell med to lag plisse og et isolerende luftlag imellom. Dupligardinene er solskjerming som isolerer, noe som kommer godt med på kalde vinterdager når strømprisene er høye.

Med det store utvalget i plissegardiner kan du dermed ha samme stil på interiørgardinene i alle rom, samtidig som rommenes ulike behov er dekket.

Les mer: Plissegardinen som dekker (nesten) alle behov 

Dette er den perfekte solskjermingen for deg!

Hva som er den perfekte solskjermingen for deg, er det bare du som vet. Men med Ladys store utvalg i både innvendig og utvendig solskjerming, er vi sikre på at vi kan hjelpe deg. Lady tilbyr følgende produkter, alle skreddersydde etter millimetermål fra din bolig: 

Innholdsliste

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig?

Vi i Lady har et bredt utvalg av løsninger og står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål!

Flere artikler
Forbered hjemmet ditt på vårens ankomst

Selv om mars fortsatt kan være kald, begynner solen å gjøre sin tilbakevendende opptreden. Mars bringer med seg håp om lysere dager, mildere temperaturer og tegn på at våren

Få et trivelig hjemmekontor

I takt med økningen av hjemmekontor, har behovet for et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø blitt viktigere enn noensinne. Nå skal vi se nærmere på hvordan optimal innvendig solskjerming kan

Reduser energiforbruket med solskjerming

Visste du at du kan spare strøm med solskjerming? Når vintermånedene setter inn og kulden sniker seg inn, er det ikke bare behagelig oppvarming som står øverst på listen