Parasoll

En enkel, fleksibel og effektiv måte å skjerme for både sol og nedbør. 

Praktisk solskjerming

 

Lady Solskjerming leverer ulike typer parasoller av høyeste kvalitet til våre kunder. En parasoll gir deg skyggen du trenger og gjør uteplassen komplett. Selv om det er deilig at solen varmer, kan det være greit å ha en parasoll som sørger for svalende skygge på de varmeste dagene. 

Parasoller skjermer deg også fra skadelige UV-stråler, og gir deg muligheten til å sitte ute selv på dager med skiftende vær. En parasoll er ikke bare en nødvendighet på uteplassen, men den er også utrolig dekorativ og praktisk. 

 

CARAVITA parasoller er laget av høykvalitets aluminium. Forsterkede stag, et solid nav og en stolpe med opptil 120 mm diameter og 5 mm veggtykkelse er ikke bare mer enn de fleste parasoller på markedet, men garanterer også ekstrem vind stabilitet og holdbarhet. Dette garanterer vår produsent også med vår 5-års garanti.
 
Valget er ditt: størrelse, stavfarge og stoffdesign. Med over 120 design finner du den rette stoff for deg. Hver parasoll er deretter individuelt produsert i henhold til kravene dine. Med over 25 års erfaring, mye lidenskap og materialer av høy kvalitet, din unike skyggesystem er opprettet.
 

Kontakt Lady Solskjerming i dag dersom du ønsker en kostnadsfri befaring.  

 

Bildegalleri

Swipe for å få inspirasjon om våre produkter 

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.