Parasoll

En enkel, fleksibel og effektiv måte å skjerme for både sol og nedbør.

Lady Solskjerming leverer ulike typer parasoller av høyeste kvalitet til våre kunder. En parasoll gir deg skyggen du trenger og gjør uteplassen komplett.

Parasoll

Lady Solskjerming leverer ulike typer parasoller av høyeste kvalitet til våre kunder. En parasoll gir deg skyggen du trenger og gjør uteplassen komplett. Selv om det er deilig at solen varmer, kan det være greit å ha en parasoll som sørger for svalende skygge på de varmeste dagene. 

 

Parasoller skjermer deg også fra skadelige UV-stråler, og gir deg muligheten til å sitte ute selv på dager med skiftende vær. En parasoll er ikke bare en nødvendighet på uteplassen, men den er også utrolig dekorativ og praktisk. 

CARAVITA parasoller er laget av høykvalitets aluminium. Forsterkede stag, et solid nav og en stolpe med opptil 120 mm diameter og 5 mm veggtykkelse er ikke bare mer enn de fleste parasoller på markedet, men garanterer også ekstrem vind stabilitet og holdbarhet. Dette garanterer vår produsent også med vår 5-års garanti.
 
Valget er ditt: størrelse, stavfarge og stoffdesign. Med over 120 design finner du den rette stoff for deg. Hver parasoll er deretter individuelt produsert i henhold til kravene dine. Med over 25 års erfaring, mye lidenskap og materialer av høy kvalitet, din unike skyggesystem er opprettet.
 

Kontakt Lady Solskjerming i dag dersom du ønsker en kostnadsfri befaring.  

Ring meg for en gratis befaring