Inspirasjon til oppussing i 2023

Skal du pusse opp i 2023? Her får du tips til hvordan du både henter inspirasjon i nye trender og får et interiør som dekker dine behov. 

Innvendig solskjerming handler om både praktiske behov, dekor og interiør. Når det gjelder de praktiske behovene, sjekk ut disse artiklene vi tidligere har skrevet: 

Hent inspirasjon av «nye» trender

Det finnes ingen fasit på hva som blir akkurat årets trender. Ofte kan trendvarslene sprike ganske mye og er påvirket av hva avsender gjerne vil selge. Årets trendvarsler handler inneholder for eksempel ulike fargekombinasjoner på lamper, pledd og plakater, påvirkninger fra Japan, retro, cyberpunk, tradisjonelle/runde former på møbler, treverk, velur og hyttestil. Altså det aller meste. Men det som er fint med «trendvarslene» er at du kan få ideer til å prøve noe nytt, og hva slags farger og materialer som kan passe sammen. 

Inspirasjon av nye farger

Det er mange gode grunner til å inkludere interiørgardiner i oppussingsprosjektet. Hos Lady finner du interiørgardiner som passer de fleste stiler, fra klassiske lamellgardiner, via elegante plisse- og rullegardiner til persienner.

Deretter kan du velge farger. Vi har valgt å gi deg noen fargetips ved hjelp av Jotun Ladys tre nye fargeserier for 2023. Ved hjelp av disse tre palettene, kan du finne gode tips til hvilke farger som kan være en god match.

Bildegalleri

Jotun Ladys tre fargeserier Natural Greene, Curated Living og Stories viser Jotuns forslag til farger som passer sammen i nye kombinasjoner. 

Har du en vegg eller sofa i en av fargene i palettene over, kan dette være et utgangspunkt for fargevalg på interiørgardiner, lampeskjermer, puter og andre detaljer.

Finn trendfargene i Ladys utvalg

Ladys interiørgardiner kommer i et stort utvalg av farger, stiler og mønstre, fra prisgunstige til eksklsusive modeller: 

Bildegalleri

Finn hvilke farger som er tilgjengelige for ulike interiørgardiner. Her finner du farger som passer i Jotuns fargeserier vist lenger opp i artikkelen. 

Innholdsliste

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig?

Vi i Lady har et bredt utvalg av løsninger og står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål!

Flere artikler
Forbered hjemmet ditt på vårens ankomst

Selv om mars fortsatt kan være kald, begynner solen å gjøre sin tilbakevendende opptreden. Mars bringer med seg håp om lysere dager, mildere temperaturer og tegn på at våren

Få et trivelig hjemmekontor

I takt med økningen av hjemmekontor, har behovet for et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø blitt viktigere enn noensinne. Nå skal vi se nærmere på hvordan optimal innvendig solskjerming kan

Reduser energiforbruket med solskjerming

Visste du at du kan spare strøm med solskjerming? Når vintermånedene setter inn og kulden sniker seg inn, er det ikke bare behagelig oppvarming som står øverst på listen