Lewens Murano

Lady Solskjerming leverer de flotteste glasstak på markedet fra tyske produsenter.

Hos oss får du prisvinnende design og innovative løsninger. Velg blant mange modeller, både med og uten integrert solskjerming i tak og vegger.

Fire enkle steg til ferdig montert

Gratis befaring

Vi utfører en gratis befaring hvor dine behov avdekkes. Vi tar ansvar for alle mål, noe som sikrer en optimal leveranse.

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud med gyldighet i 30 dager. Tilbudet sendes enten umiddelbart etter befaringen eller kort tid etter.

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Leveringstiden er normalt 2-3 uker for innvendige produkter og 4-6 uker for utvendige produkter. I høysesong kan leveringstiden øke.

Montering

Når produktene ankommer, vil en montør kontakte deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. Resten av beløpet faktureres etter at monteringen er utført.

Hvorfor velge Lady Solskjerming

Vi tilbyr effektive løsninger for å skjerme deg fra solen, samtidig som vi bidrar til å senke innetemperaturen i hjemmet ditt på varme dager. Våre persienner er fleksible og brukervennlige, og de passer til alle fasader. Med et bredt utvalg av modeller kan du være sikker på å finne den perfekte løsningen for ditt hjem hos oss

lady-solskjerming-morano-integrale-1

Murano Integrale

Murano Integrale er markedets eneste glasstak med integrert utvendig markise i kassetten.
lady-solskjerming-murano-vetro-2

Murano Vetro

Murano glasstak er en meget flott og solid løsning om du ønsker et fast tak over din uteplass.
lady-solskjerming-skyvedorer-06

Skyvedører i glass

Skyvedører i glass kan utstyres med glidende glasssidevegger som gir beskyttelse mot vind og vær.

Hva kundene sier om oss

Gratis befaring