Utvendige persienner

– ALLE VÅRE PERSIENNER –

“Utvendige persienner er en effektiv solskjerming. De absorberer varme før den når boligen, bidrar til lavere innetemperatur på varme dager, og skaper et godt inneklima. Persienner er fleksible, brukervennlige, passer alle fasader og kan leveres i en rekke ulike modeller.

Fire enkle steg til ferdig montert

Gratis befaring

Vi utfører en gratis befaring hvor dine behov avdekkes. Vi tar ansvar for alle mål, noe som sikrer en optimal leveranse.

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud med gyldighet i 30 dager. Tilbudet sendes enten umiddelbart etter befaringen eller kort tid etter.

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Leveringstiden er normalt 2-3 uker for innvendige produkter og 4-6 uker for utvendige produkter. I høysesong kan leveringstiden øke.

Montering

Når produktene ankommer, vil en montør kontakte deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. Resten av beløpet faktureres etter at monteringen er utført.

Hvorfor velge Lady Solskjerming

Vi tilbyr effektive løsninger for å skjerme deg fra solen, samtidig som vi bidrar til å senke innetemperaturen i hjemmet ditt på varme dager. Våre persienner er fleksible og brukervennlige, og de passer til alle fasader. Med et bredt utvalg av modeller kan du være sikker på å finne den perfekte løsningen for ditt hjem hos oss

Persienner

Lady leverer persienner i alle modeller på markedet, fra 50 mm til 90 mm lamellbredde, med wirestyring eller sideskinner.

Persienne 50 mm

De vannrette, roterende lamellene gir deg nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning.

Persienne C-80

En elegant og luftig solskjerming, med optimal lysregulering og høy solskjermingseffekt.

Persienne Z-70/90

Persienner med mørkleggende effekt som reduserer støy, samt forbedrer isoleringsevnen til vinduet.

Persienne S-90

Den stiveste lamellen på markedet med høy styrke i lamellene, som gjør at de tåler sterk vind uten å bli skadet.

Hva kundene sier om oss

Gratis befaring