Automatikk og motorstyring

Superenkel smart motorisering

Vi leverer Somfy sine automatiseringsløsninger, da vi mener disse er de beste produktene på markedet. Med automatisert solskjerming slipper du å passe på solskjermingen, og likevel ha optimal solskjerming av ditt hjem til enhver tid.

Fire enkle steg til ferdig montert

Gratis befaring

Vi utfører en gratis befaring hvor dine behov avdekkes. Vi tar ansvar for alle mål, noe som sikrer en optimal leveranse.

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud med gyldighet i 30 dager. Tilbudet sendes enten umiddelbart etter befaringen eller kort tid etter.

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Leveringstiden er normalt 2-3 uker for innvendige produkter og 4-6 uker for utvendige produkter. I høysesong kan leveringstiden øke.

Montering

Når produktene ankommer, vil en montør kontakte deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. Resten av beløpet faktureres etter at monteringen er utført.

Hvorfor velge Lady Solskjerming

Vi tilbyr effektive løsninger for å skjerme deg fra solen, samtidig som vi bidrar til å senke innetemperaturen i hjemmet ditt på varme dager. Våre persienner er fleksible og brukervennlige, og de passer til alle fasader. Med et bredt utvalg av modeller kan du være sikker på å finne den perfekte løsningen for ditt hjem hos oss

lady-solskjerming-MotionBlinds.-2jpg

MotionBlinds

Super enkel smart motorisering
lady-solskjerming-kontroller

Kontroller

Med Somfy sitt system kan du koble alle de motoriserte solskjermingsløsningene til én fjernkontroll eller en app for rask og enkel betjening.
lady-solskjerming-Motorer-3

Motorer

Med Somfy kan du motorisere alle typer solskjerming, slik at du raskt og enkelt kan kontrollere mengden naturlig lys i hjemmet.
lady-solskjerming-sensorer

Sensorer

Våre solskjermingsløsninger kan leveres med sensorer som registrerer sollys, vind og regn.
lady-solskjerming-stemmestyrt

Stemmestyrt

Nå kan du kontrollere alle solskjermingsløsningene i hjemmet ditt kun ved bruk av stemmen din.

Hva kundene sier om oss

Gratis befaring