Plisségardiner

Vi tilbyr skreddersydde plisségardiner av meget høy kvalitet spesialtilpasset dine behov!

Plisségardiner

Plisségardiner har blitt en bestselger innen solskjerming på grunn av sine multifunksjonelle egenskaper. De fleste kjenner plisségardiner som en foldet tekstil som trekkes opp og ned fra toppen av vinduet, men i dag har vi over 30 systemer som kan tilpasses en rekke ulike vinduer, uansett form. Royal Solskjerming har i tillegg unike tekstiler, basert på dagens trender og inspirert av nordisk design.

De fleste kjenner plisségardiner som et foldet stoff som trekkes opp og ned fra toppen av vinduet, men i dag er en plisségardin mye mer enn det. Vi kan tilpasse dem til en rekke ulike vinduer, enten de er rette, runde, skjeve eller skrå. Royal Solskjerming har over 30 ulike modeller tilpasset dine funksjonskrav. 

Egenskaper

En plisségardin består av plissert tekstil i ett lag. Den skjermer svært effektivt for både lys og innsyn, i tillegg til å gi hjemmet ditt et unikt preg. Plisségardiner er en perfekt kombinasjon av funksjon og estetikk. De tar liten plass og skjermer effektivt for lys og innsyn. Velg mellom egenskaper som varmereflekterende, skitt- og støvavvi- sende, fuktavvisende, lysreflekterende og antibakterielle tekstiler.

Kolleksjonen

Kolleksjonen inneholder mer enn 100 tek- stiler i ulike farger og nyanser – med unike teksturer og print.

Systemløsninger

Uvanlig vindusform? Vi tilpasser våre plis- ségardiner på millimeteren, slik at de all- tid vil passe perfekt til dine vinduer. Vi har mange systemløsninger å velge mellom. De to vanligste er Standard AO10 og fri parke- ring BB24. Standard AO10 festes i toppen av vinduet og brukes ved å dra i snoren. Fri parkering BB24 har små fester oppE og nede i vinduet og kan dras nedenifra og opp eller ovenifra og ned ved hjelp av betjeningsgrep.

Komponenter og profiler

Komponentene og profilene leveres i en farge som matcher tekstilen. Det er angitt på tekstilprøvene hvilken farge som leveres som standard, men du kan også velge en annen farge. Dette må beskrives ved bestil- ling.

Spesifikasjoner

  • Leveres i mange forskjellige farger og kvaliteter: Transparent, semi-transparent, solreflekterende, flammehemmende, smussavvisende, varmeavvisende, lysfiltrerende. I tillegg har vi fuktavvisende tekstiler som gjør dem velegnet til bad og kjøkken.
  • Lite plasskrevende.

Tilleggsutstyr

  • Leveres med el-betjening – bryter, fjernkontroll og app-styring

Bildegalleri

Se vårt bildegalleri å få inspirasjon om våre produkter

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Hvis service, reklamasjon eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.