Rullegardiner

Rullegardiner er på vei tilbake, og er for tiden svært populære.

Mange velger rullegardiner fremfor andre gardiner fordi de er så fleksible.

Rullegardiner

Mange velger rullegardiner fremfor andre gardiner fordi de er så fleksible. Muligheten til å velge mellom mange farger og ulike typer tilbehør gir et mer eksklusivt preg enn standardløsninger. Hos Lady Solskjerming legger vi vekt på at rullegardiner skal gjøre mer enn å bare skjerme for sollys. Vår kolleksjon er inspirert av dagens trender. Hos oss finner du alltid en løsning som passer inn i ditt hjem.

lady-solskjerming-MotionBlinds.-3jpg

Motorisert rullegardiner

MotionBlinds - Superenkel smart motorisering
Avslutning

Som standard leveres rullegardinen med rett avslutning. Rullegardinen kan også leveres med ulike underlister i forskjellige farger, innsydd bunnlist, dobbeltsting, bunnlist i tre, oval- og rund bunnlist.

Beslag

Rullegardinene kan monteres med Standardbeslag (tak/vegg), Luksusbeslag (rort, hvit, sølv), Designbeslag (rustfritt stål), Vindusbeslag, Lange beslag eller monteringsprofil.

Insektsgardin

Innsektsnett leveres med hvit eller sølv kassett og sideskinner. Screenduken er i mørk grå farge.

Kassett

Kassetter leveres i forskjellige størrelser etter rør til duken. 

Kolleksjonen

Kolleksjonen inneholder mer enn 200 tek- stiler i ulike farger og nyanser med unike teksturer og print. Bilde, logo eller tekst kan trykkes på rullegardinen.

Komponenter

Komponentene leveres i en farge som matcher tekstilen. Det er angitt på tekstilprøvene hvilken farge som leveres som standard, men du kan også velge en annen farge.

Royal Large

Et rullegardinsystem som er utviklet for større vinduer opp til 360 cm brede.

Alle rullegardinene kan produseres med wire som er godt egnet for dører og vippevinduer. Rullegardinene kan skråskjæres, leveres med overrulling og ulike avslutningsalternativer nede.

Royal Medium

Et standard rulle- gardinsystem som passer til vinduer opp til 260 cm brede.

Royal Skråvinduer

Denne modellen er velegnet til skråvinduer, hvor det ønskes maksimal mørklegging. Fordelen med systemet er at det kan tilpasses skråvinduer fra Velux samt vindusrammer opp til 90 grader vinkel på vindu.

Termoflex

Solreflekterende, varme- reduserende og gjennomsiktig. Reduserer solvarmen effektivt i den varme årstiden og senker fyrings-utgiftene i vintermånedene.

Cordless Betjening

Med cordless betjening får du en enkel og barnesikker løsning. Dra rullegardinen i en myk bevegelse til ønsket posisjon.

Designmodell

Gi rullegardinen et ekstra touch med vår designmodell. Bunnlist i aluminium, luksuriøse beslag og stålkjede gir et komplett eksklusivt utseende.

Din personlige stil

Bruk vinduene som en del i interiøret med å gi rullegardinene dine et personlig preg. Velg for eksempel mellom matchende og kontrast søm, eller avslutt rullegardinene dine med en vakker bunnlist i enten aluminium eller ekte tre.

Rullegardiner leveres i mange forskjellige farger, strukturer og duk-kvaliteter. Vi har Transparent, Semi-Transparent, Screen, Solreflekterende, Thermoflex gjennomsiktig og Mørkleggende. Våre unike tekstiler bidrar til at rullegardinene skiller seg ut fra alle andre.

Fjærbetjening

Fjærbetning er praktisk når du ikke vil ha kjedebetjening. Fjærbetning er tilgjengelig med forskjellige nedtrekksalternativer som lærreim, skinnsnor eller nedtrekkbar stang.

Kjedetrekk

Alle våre rullegardiner leveres som standard med kjedetrekk, men kan også leveres med fjærbetjening, LiteRise eller el-betjening.

Perfekte til både store vinduer og takvinduer

Med vårt store utvalg av rullegardiner får du muligheten til også å skjerme store vinduer. Med vårt brede utvalg av stoffer kan vi produsere rullegardiner i større størrelser enn de fleste – helt opp til 360 cm bredde og 400 cm høyde.

 

Med rullegardiner fra Lady Solskjerming får du alltid en skreddersydd løsning – også når det gjelder takvinduer. Med vår unike takvinduløsning kan vi garantere 99 % mørklegging med rullegardin, noe som gir deg optimale forhold for en god natts søvn.

Sving- / vippemodell

Vil du unngå boring, skruing og liming i vinduskarmen? Denne monteringsløsningen er spesielt egnet for å vri/vippe vinduer og vindusrammer i plast og aluminium med en gummilist.

Spesifikasjoner

  • Alle våre rullegardiner leveres som standard med kjedetrekk, men kan også leveres med fjærbetjening, LiteRise eller el-betjening-bryter, fjernkontroll eller app-styring.

Ring meg for en gratis befaring