Solskjerming som isolerer

Dupli plisségardin

Med Dupli doble plisségardiner får du en solskjerming som faktisk bidrar til å isolere og redusere kaldras fra vinterkalde vinduer. I tillegg får du fleksibiliteten og allsidigheten til den geniale og elegante plisségardinen.

Dupli isolerer mot kaldras

Den doble plisségardinen Dupli består, som navnet antyder, av to lag plissé. Mellom de to plissélagene er det luft. Dette luftlaget virker isolerende.

Vinduene er som oftest det svake punktet i isoleringen av et hus. På kalde vinterdager kan du kjenne strømmen av kald luft som kommer fra vinduet på kjølige vinterdager, det skalte kaldraset. Med Dupli vil du få en gardin med et isolerende luftlag som reduserer kaldraset. Det betyr at den opplevde temperaturen blir høyere, og du kan fyre litt mindre.

Les mer: Bruk mindre strøm ved hjelp av solskjerming

 

Dupli

Dupli isolerer mot sommersola

Når sommeren er her, har utfordringen blitt snudd på hodet fra vinterens kalde trekk fra vinduene. Når sommersola steker rett gjennom vinduet, viser Dupli også der sine gode egenskaper. Selv om utvendig solskjerming er aller mest effektivt for å hindre sola i å varme opp huset, er Dupli det desidert beste alternativet blant innvendige solskjermingsprodukter. Mekanismen er den samme som på vinteren, men med motsatt fortegn: Det isolerende luftlaget i gardinen danner en barriere mellom det varme vinduet og resten av rommet og bidrar til å redusere varmeeffekten av sommersola som steker på vinduene.

Der du av en eller annen grunn ikke ønsker eller kan ha utvendig solskjerming på vinduene, bør du vurdere Dupli doble plisségardiner. Slik kan du spare strøm hele året. Du reduserer behovet for fyring på vinteren, og du trenger ikke bruke klimaanlegg eller varmepumpe til å kjøle ned huset på sommeren.

Dupli gir mørklagte soverom

Sommeren byr ikke bare på utfordringer i form av litt for varme stuer og soverom. For den som sover best i et mørkt rom, kan også de lyse sommernettene by på problemer.

Med en dobbel plisségardin i blackout-materiale får du et tilnærmet mørklagt soverom.

Lady hjelper deg med solskjerming

Med riktig solskjerming oppnår du bedre innetemperatur, og du kan spare mye penger på strøm. Ønsker du hjelp med å finne den mest optimale solskjermingen til din bolig? Lady hjelper deg! Kontakt oss i dag for en gratis befaring.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »