Solskjerming som isolerer

Med Dupli doble plisségardiner får du en solskjerming som faktisk bidrar til å isolere og redusere kaldras fra vinterkalde vinduer. I tillegg får du fleksibiliteten og allsidigheten til den geniale og elegante plisségardinen.

Dupli isolerer mot kaldras

Den doble plisségardinen Dupli består, som navnet antyder, av to lag plissé. Mellom de to plissélagene er det luft. Dette luftlaget virker isolerende.

Vinduene er som oftest det svake punktet i isoleringen av et hus. På kalde vinterdager kan du kjenne strømmen av kald luft som kommer fra vinduet på kjølige vinterdager, det skalte kaldraset. Med Dupli vil du få en gardin med et isolerende luftlag som reduserer kaldraset. Det betyr at den opplevde temperaturen blir høyere, og du kan fyre litt mindre.

Les mer: Bruk mindre strøm ved hjelp av solskjerming

 

Dupli

Dupli isolerer mot sommersola

Når sommeren er her, har utfordringen blitt snudd på hodet fra vinterens kalde trekk fra vinduene. Når sommersola steker rett gjennom vinduet, viser Dupli også der sine gode egenskaper. Selv om utvendig solskjerming er aller mest effektivt for å hindre sola i å varme opp huset, er Dupli det desidert beste alternativet blant innvendige solskjermingsprodukter. Mekanismen er den samme som på vinteren, men med motsatt fortegn: Det isolerende luftlaget i gardinen danner en barriere mellom det varme vinduet og resten av rommet og bidrar til å redusere varmeeffekten av sommersola som steker på vinduene.

Der du av en eller annen grunn ikke ønsker eller kan ha utvendig solskjerming på vinduene, bør du vurdere Dupli doble plisségardiner. Slik kan du spare strøm hele året. Du reduserer behovet for fyring på vinteren, og du trenger ikke bruke klimaanlegg eller varmepumpe til å kjøle ned huset på sommeren.

Dupli gir mørklagte soverom

Sommeren byr ikke bare på utfordringer i form av litt for varme stuer og soverom. For den som sover best i et mørkt rom, kan også de lyse sommernettene by på problemer.

Med en dobbel plisségardin i blackout-materiale får du et tilnærmet mørklagt soverom.

Innholdsliste

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig?

Vi i Lady har et bredt utvalg av løsninger og står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål!

Flere artikler
Forbered hjemmet ditt på vårens ankomst

Selv om mars fortsatt kan være kald, begynner solen å gjøre sin tilbakevendende opptreden. Mars bringer med seg håp om lysere dager, mildere temperaturer og tegn på at våren

Få et trivelig hjemmekontor

I takt med økningen av hjemmekontor, har behovet for et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø blitt viktigere enn noensinne. Nå skal vi se nærmere på hvordan optimal innvendig solskjerming kan

Reduser energiforbruket med solskjerming

Visste du at du kan spare strøm med solskjerming? Når vintermånedene setter inn og kulden sniker seg inn, er det ikke bare behagelig oppvarming som står øverst på listen