Hvilke betalingsordninger tilbyr Lady Solskjerming?

SVAR: Solskjermingsprodukter generelt er kapitalvarer som krever både skreddersøm, råvarer og tilvirkning av selve produktet. I tillegg er det slik at flere av produktene også produseres i utlandet (Europeiske land generelt) og dette krever både frakt og tollavgifter. Alle disse kostnadene kommer før produktene leveres og monteres til kunde. Derfor er det vanlig i vår bransje at kunde betaler deler av beløpet ved bestilling. Vi i Lady har gjort dette enkelt, og deler beløpet i 2, dvs at du som kunde i praksis betaler halvparten ved bestilling og halvparten når produktet er montert.

Forskuddsbetaling 50% hvordan fungerer dette?

SVAR: Når du som kunde har bekreftet en bestilling av en av våre salgskonsulenter, så skjer følgende: 1) Varene legges i bestilling og vi mottar en bekreftelse fra produsent at bestillingen er mottatt og de gir oss en estimert leveransedato. 2) Samme dag utstedes det en a-konto faktura som sendes deg som kunde. Forfallet på denne fakturaen er relativt få dager etter mottatt faktura. 3) Varene ankommer deretter iløpet av noen uker(kan variere fra 2-6 uker avhengig av produkttype og leverandør) 4) Det neste som skjer er at montasjeavdelingen kontakter og avtaler tid. Du som kunde vil få en melding som sier hvem som kommer, klokkeslett, dato og at du som kunde må være hjemme slik at anlegget kan testes 5) På monteringsdagen betales restbeløpet med kort. Alle montørene har terminaler for å motta betaling og vi godtar følgende korttyper Visa Mastercard Hvis noe mot formodning mangler eller ikke er tilfredsstillende har montørene mandat til å gi deg som kunde mulighet til å holde tilbake 10% av kontraktsbeløpet frem til leveransen er ferdigstilt.

Betalingsordninger for meg som ikke vil utsette solskjermingen, men utsette betalingen?

SVAR: Lady har et samarbeid med Ressursbank, som kan bidra til at du som kunde kan få finansiering vi disse. Her kan våre salgskonsulenter bistå i utfylling av søknad om finansiering, hvis kunden ønsker dette. Så fort søknaden er innvilget, er dette å anse som et godkjent kjøp og kundens bestilling settes i produksjon og levers ihht avtale. (Nedbetalingstider og renter er naturligvis ikke noe Lady har påvirkning på.)