Mørkleggingsgardiner

Med mørkleggingsgardiner får du muligheten til å stenge alt lys ute fra et rom.

Gardinene er helt lystette, noe som blant annet gjør dem til en perfekt løsning på soverommet.

Mørkleggingsgardiner - rullegardin eller plissé

Gardinene er helt lystette, noe som blant annet gjør dem til en perfekt løsning på soverommet. Mange av oss sover betraktelig bedre når rommet vi sover i er helt mørkt, og med mørkleggingsgardiner er du sikret behagelig søvn, selv på lange, lyse sommernetter.

Vi i Lady Solskjerming har lang erfaring med å finne gode solskjermingsløsninger for våre kunder. Vi hjelper deg gjerne med å velge mørkleggingsgardiner som egner seg i din bolig.

Blendingsgardiner som står i stil med din bolig

Våre mørkleggingsgardiner kan leveres i mange ulike farger og mønstre. Som standard kommer gardinene i sort eller hvitt, men vi skreddersyr gjerne på forespørsel. Dermed kan du få et sett med gardiner som står i stil med din bolig.

Dersom du trenger inspirasjon til ulike løsninger, er du velkommen til å besøke vårt showroom i Lillestrøm.

Skaper behagelig romtemperatur hele året

I tillegg til å stenge alt lys ute, gir mørkleggingsgardiner også god beskyttelse mot varme utenfra. Dette bidrar til å skape en behagelig romtemperatur selv på de varmeste sommerdagene. Om vinteren vil gardinene ha motsatt effekt, og bidra til å holde varmen inne når det er kjølig ute.

 

Dersom du er interessert i mørkleggingsgardiner eller vil vite mer om en av våre andre solskjermingsløsninger, vil vi gjerne at du tar kontakt.

Spesifikasjoner

  • Maksbredde rullegardin: 4 m
  • Makshøyde rullegardin: 4 m 
  • Leveres med manuell betjening eller motor.
  • Leveres i mange dukfarger

Ring meg for en gratis befaring