Myggnetting og insektgardiner

Lei av insekter som sniker seg inn gjennom åpne vinduer og dører?

Da kan myggnetting eller våre regulerbare insektgardiner være løsningen for deg.

Myggnetting og insektgardiner

Lady insektgardiner har sideskinner og topp- og bunnlister, og stenger dermed alle uvedkommende kryp ute. Den finmaskede duken gjør at du trygt kan lufte uten å få huset fullt av insekter.

Fleksibel løsning for beskyttelse mot insekter

Vår myggnetting festes i vinduet eller i døren som en ramme, mens insektgardinene festes på skinner på sidene av dør- eller vinduskarm, og kan dras opp og ned etter behov. De integrerte børstene bidrar til smidig heving og senking, noe som gjør insektgardiner til en fleksibel løsning for beskyttelse mot insekter i boligen.

100% tetthet

Lady insektgardiner har skinner og lister på alle sider slik at nettingen tetter 100 %. Den finmaskede duken sørger for at det er mulig å lufte uten at insekter slipper inn, selv når nettingen er nede. Ettersom nettingduken er transparent, vil den heller ikke sperre for utsyn.

Passer i alle dør- og vinduskarmer

Myggnetting og insektgardiner kan monteres overalt. Hvor du vil ha beskyttelse mot insekter er dermed helt opp til deg. Mange av våre kunder spør om insektgardiner for å beskytte mot insekter på soverom, kjøkken og stue. Det er også mange som ønsker netting for å tette terrassedører og inngangsdører.

 

Har du behov for myggnetting eller insektsgardiner, så ta gjerne kontakt. Vi leverer og monterer for deg!

Spesifikasjoner

  • Nisjemontering: Bredde opp til 250 cm
  • Nisjemontering: Høyde opp til 260 cm
  • Karmmontering: Bredde opp til 250 cm
  • Karmmontering: Høyde opp til 180 cm

Ring meg for en gratis befaring