Takmarkiser

Enten du har et tak som trenger solskjerming eller trenger begge deler, kan vi levere. Bestill gratis befaring

Med både innvendige og utvendige takmarkiser fra Lady Solskjerming, kan du effektivt dempe sol og varme, perfekt for glassfasader i tak og vinterhager. Duken holder seg stram i alle posisjoner, og gir en delvis utsikt mens den skjermer for solen.

Fire enkle steg til ferdig montert

Gratis befaring

Vi utfører en gratis befaring hvor dine behov avdekkes. Vi tar ansvar for alle mål, noe som sikrer en optimal leveranse.

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud med gyldighet i 30 dager. Tilbudet sendes enten umiddelbart etter befaringen eller kort tid etter.

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Leveringstiden er normalt 2-3 uker for innvendige produkter og 4-6 uker for utvendige produkter. I høysesong kan leveringstiden øke.

Montering

Når produktene ankommer, vil en montør kontakte deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. Resten av beløpet faktureres etter at monteringen er utført.

Hvorfor velge Lady Solskjerming

Vi tilbyr effektive løsninger for å skjerme deg fra solen, samtidig som vi bidrar til å senke innetemperaturen i hjemmet ditt på varme dager. Våre persienner er fleksible og brukervennlige, og de passer til alle fasader. Med et bredt utvalg av modeller kan du være sikker på å finne den perfekte løsningen for ditt hjem hos oss

Sotezza takmarkise

Skygger effektivt for solen under ditt glasstak.

Matera

Delikat design, forskjellige monteringsmuligheter, justerbare ben og alltid stram duk.

Hva kundene sier om oss

Gratis befaring