MotionBlinds

Superenkel smart motorisering

Solskjermingsprodukter fra MotionBlinds er superenkel, rask og smart solskjermingsløsning. Oppdag konforten og bekvemmeligheten til smart solskjerming.

Smart solskjerming fra MotionBlinds

Solskjermingsprodukter fra MotionBlinds er superenkel, rask og smart solskjermingsløsning. Oppdag konforten og bekvemmeligheten til smart solskjerming.

MotionBlinds kan styres på tre måter

En stor fordel med denne solskjermingsløsninngen er at du kan betjene solskjermingen din på tre måter.

To-i-en modell

Med appen kan du betjene solskjermingsproduktene raskt og enkelt via smarttelefon eller nettbrett. Dette kan gjøres hjemmefra, men også mens du er på ferie eller reise.

Manuell styring

Med ett trekk i kjedet begynner solskjermingen å bevege seg automatisk. Praktisk hvis du står der, eller ikke har telefonen for hånden.

Fjernkontroll

Fjernkontrollen lar deg betjene ett eller flere produkter samtidig.

Egnet for dupligardiner, rullegardiner og persienner

Smart solskjerming fra MotionBlinds er egnet for rullegariner, dupli, aluminium og tre persienner. Med MotionBlinds er solskjermingen din smart på ett minutt. Betjen og aktiver solskjermingen hjemme og utendørs på kort tid. 

Spesifikasjoner

Det fine med denne solskjermingsløsningen, drevet av MotionBlinds, er at den er helt trådløs. Ingen kabling er nødvendig for installasjon og de integrerte batterimotorene er også helt trådløse.

Batterimotorene er enkle å lade via USB-C. en USB-C er en spesiell USB-kabel som er multifunksjonell og superrask. Ved gjennomsnittlig bruk er det kun nødvendig å lade motoren en eller to ganger i året.

Ring meg for en gratis befaring