Glasstak/Utestue

Gjør at sommeren blir dobbelt så lang! 

Ønsker du å gjøre det lille ekstra ut av din uteplass, er glasstak et godt alternativ. Vi leverer markedets beste løsninger på design, funksjonalitet og skreddersydde løsninger.

Terrazza

I din egen «terrazza» kan kan du sørge for at sommeren blir lenger og at festen kan fortsette uavhengig av været.

Terraza Pure

Glass- og aluminiumkonstruksjonen imponerer med sitt moderne utseende, høye kvalitet og mange funksjoner.

Lewens Murano

Lady Solskjerming leverer de flotteste glasstak på markedet fra tyske produsenter.

Mange muligheter

 

 

Vi nordmenn elsker å være ute, og ikke minst elsker vi å være på terrassen og nyte en bedre middag eller noe godt i glasset med familie og venner. Gjennom sesongen er været svært varierende med både regn, vind og kalde kvelder, noe som gjør det viktig for oss å ha skreddersydde glasstak som tåler det nordiske klimaet. Glasstak er derfor det beste alternativet for å kunne nyte en lang sesong på terrassen.

Uavhengig av løsning, er produktet et rent skreddersydd produkt, og kan kombineres med ulike former for solskjerming og oppvarming. Produktet kan også kombineres med ulike varianter av dører, screens og markiser over eller under taket. Glasstak kan benyttes på ulike områder, fra inngangspartiet til uteplassen. Det er bare kreativiteten som setter grenser hvor den kan settes opp.

Kvalitet, service og skreddersøm

Vi har også glasstak med integrert utvendig markise i kassetten, slik at du kan skygge for solen eller lignende. Våre glasstak har i tillegg integrert vannrenne for vannutløp i valgfri stolpe om du ønsker dette. Mulighetene for å kombinere ulike løsninger er store. Er du usikker på hvilket behov du har, kan vi hjelpe deg med planleggingen av glasstaket.

Vi i Lady Solskjeriming har bevisst valgt høykvalitetsleverandører, og tysk kvalitet i kombinasjon med faglærte montører sikrer at du som kunde blir 100% fornøyd. Produktet krever litt mer prosjektarbeid enn andre typer skjermingsprodukter, og løsningene du ønsker innebærer en fasadeendring som vil kreve en byggesøknad. Her bistår vi som leverandør for å sikre at prosessen blir så smidig som mulig. Vi utarbeider 3D-tegninger i et eget designprogram slik at du kan få et innblikk i hvordan det ferdige produktet vil bli seende ut.

Ta kontakt med oss i dag ved behov for glasstak!

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.