Sist oppdatert 07-Mar-2024
Effektiv dato 07-Mar-2024

Disse personvernreglene beskriver retningslinjene til Lady Solskjerming AS, Nordahl Bruns gate 8, Lillestrøm, 2004, Norge, e-post: info@lady.no, telefon: 63 89 32 89 om innsamling, bruk og videreformidling av din informasjon som vi samler når du bruker vår nettside (https://lady.no). («Tjenesten»). Ved å få tilgang til eller bruke Tjenesten, samtykker du i innsamlingen, bruken og videreformidlingen av din informasjon i samsvar med disse personvernreglene. Hvis du ikke samtykker til det samme, vennligst ikke få tilgang til eller bruk Tjenesten.

Vi kan endre disse personvernreglene når som helst uten forvarsel til deg og vil poste de reviderte personvernreglene på Tjenesten. De reviderte reglene vil være effektive 180 dager fra når de reviderte reglene er postet i Tjenesten og din fortsatte tilgang eller bruk av Tjenesten etter slik tid vil utgjøre din aksept av de reviderte personvernreglene. Vi anbefaler derfor at du periodisk gjennomgår denne siden.

 1. Hvordan vi bruker informasjonen din:

  Vi vil bruke informasjonen som vi samler om deg til følgende formål: Markedsføring/Promosjon, Innsamling av kundetilbakemeldinger, Support, Administrasjonsinfo, Målrettet annonsering, Beskyttelse av nettstedet. Hvis vi ønsker å bruke informasjonen din for et annet formål, vil vi be om ditt samtykke og vil bruke din informasjon kun etter å ha mottatt ditt samtykke og deretter kun for de formål for hvilke du gir samtykke med mindre vi er påkrevd å gjøre noe annet ved lov.

 2. Hvordan vi deler informasjonen din:

  Vi vil ikke overføre din personlige informasjon til noen tredjepart uten å søke ditt samtykke, unntatt under begrensede omstendigheter som beskrevet nedenfor: Annonsetjeneste, Analyse, Datainnsamling og -behandling. Vi krever at slike tredjeparter bruker den personlige informasjonen vi overfører til dem kun for det formålet den ble overført for og ikke å beholde den lenger enn nødvendig for å oppfylle det nevnte formålet. Vi kan også avsløre din personlige informasjon for følgende:
  (1) å overholde gjeldende lov, regulering, rettskjennelse eller annen rettslig prosess;
  (2) å håndheve dine avtaler med oss, inkludert disse personvernreglene; eller
  (3) å svare på påstander om at din bruk av Tjenesten bryter med tredjepartsrettigheter. Hvis Tjenesten eller vårt selskap blir fusjonert eller kjøpt opp av et annet selskap, vil informasjonen din være en av eiendelene som overføres til den nye eieren.

 3. Dine rettigheter:

  Avhengig av loven som gjelder, kan du ha rett til å få tilgang til og rette eller slette din personlige data eller motta en kopi av din personlige data, begrense eller motsette deg aktiv behandling av dine data, be oss om å dele (porte) din personlige informasjon til en annen enhet, trekke tilbake ethvert samtykke du har gitt oss til å behandle dine data, en rett til å legge inn en klage hos en statlig autoritet og slike andre rettigheter som kan være relevante under gjeldende lover. For å utøve disse rettighetene, kan du skrive til oss på info@lady.no. Vi vil svare på din forespørsel i samsvar med gjeldende lov. Du kan velge bort direkte markedsføringskommunikasjoner eller profileringen vi utfører for markedsføringsformål ved å skrive til oss på info@lady.no. Vær oppmerksom på at hvis du ikke tillater oss å samle eller behandle den nødvendige personlige informasjonen eller trekker tilbake samtykket for å behandle det samme for de nødvendige formålene, kan du ikke være i stand til å få tilgang til eller bruke tjenestene som din informasjon ble søkt for.

 4. Informasjonskapsler osv.

  For å lære mer om hvordan vi bruker disse og dine valg i forhold til disse sporingsteknologiene, vennligst se vår Informasjonskapselpolicy.

 5. Sikkerhet:

  Sikkerheten til din informasjon er viktig for oss, og vi vil bruke rimelige sikkerhetstiltak for å forhindre tap, misbruk eller uautorisert endring av din informasjon under vår kontroll. Imidlertid, gitt de iboende risikoene, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet og derfor kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheten til noen informasjon du overfører til oss og du gjør så på egen risiko.

 6. Tredjeparts lenker og bruk av din informasjon:

  Vår Tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke opereres av oss. Disse personvernreglene adresserer ikke personvernpolicyen og andre praksiser av noen tredjeparter, inkludert noen tredjepart som driver et hvilket som helst nettsted eller tjeneste som kan være tilgjengelig via en lenke på Tjenesten. Vi anbefaler sterkt at du vurderer personvernreglene til hvert nettsted du besøker. Vi har ingen kontroll over og tar ingen ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisene til noen tredjeparts nettsteder eller tjenester.

 7. Klage / Databeskyttelsesansvarlig:

  Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer om behandlingen av din informasjon som er tilgjengelig hos oss, kan du sende e-post til vår Klageansvarlig hos Lady Solskjerming AS, Nordahl Bruns gate 8, e-post: info@lady.no. Vi vil adressere dine bekymringer i samsvar med gjeldende lov.