Terrazza

En robust og pålitelig løsning for optimal solskjerming

Markiser standard gir en solid og pålitelig løsning for solskjerming, med høy driftssikkerhet og lang levetid. Denne modellen er laget av natureloksert aluminium og tilbyr et bredt utvalg av duker.

Terrazza - skrått glasstak fra Weinor

Vi vet at sommeren i våre nordiske land kan være fantastisk på sitt beste. Realiteten er likevel at været er ustablit mange dager i løpet av sesongen, med regn, vind og tidvis kalde dager. Dette gjør at vi som er ihuga fans av terrasselivet må tilbringe dager innendørs når vi egentlig ville nyte livet ute.

 

Det er et gammelt ordtak som sier «det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær», og i overført betydning er dette også en sannhet når det gjelder terrassen din. Med de moderne glasstakene og glassveggløsningene som er på full fart inn i markedet, bør vi heller si «for oss som bor her i nord, blir terrasselivet lenger med glasstak fra Weinor».

Skreddersøm og mange muligheter

Løsningene fra Weinor er kjent for sin meget høye kvalitet og standard, og er skreddersydd for de forholdene vi har i de nordeuropeiske landene. Med skreddersømstilpassede løsninger, gjerne kombinert med andre solskjermingsløsninger, kan du rett og slett flytte ut på terrassen store deler av sommerhalvåret.

 

Mulighetene til å kombinere løsninger er bortimot uendelige, og du kan velge alt fra enkle løsninger med kun tak, til ulike varianter av glassvegger for å sikre ly, skyvedører for å kunne slippe sommeren inn, eller en kombinasjon av alt.

Skreddersøm og mange muligheter

Mange lurer på hvilke boligtyper som egner seg for å «glasse inn terrassen». Svaret er at målgruppen for denne typen like godt kan ha en flott leilighet, funkishus, eller en tradisjonell enebolig.

 

Et annet spørsmål vi ofte får, er om «innglassing» benyttes andre steder enn på terrassen? Her er vår erfaring at det naturlignok er flest som tenker uteplassen, men vi ser gradvis en større kreativitet på ulike bruksområder for glass. Inngangspartier kan definitivt få et løft med et lekkert tak, og det er egentlig din egen kreativitet som begrenser hvor glass kan brukes.

 

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker en kostnadsfri befaring.

Spesifikasjoner

  • Vi skreddersyr etter behov
  • Utarbeider tegninger i 3D med eget designprogram
  • Bistår ved eventuelle søknadsprosesser

Ring meg for en gratis befaring