Solcelledrevet Solskjerming

Bærekraftig og økonomisk løsning

Vår solcelledrevne solskjerming er en smart, miljøvennlig investering. Den gir betydelige besparelser, krever ingen elektrisk gjennomføring og gir strøm året rundt. Et fremtidsrettet valg. Ta kontakt for mer informasjon.

Solcelledrevet Solskjerming

Vi i Lady vet at solskjerming med integrert solcellepanel er kommet for å bli. Det er mange fordeler ved å bruke solcelledrevet solskjerming, og vi i Lady ser at disse fordelene begynner flere og flere kunder å benytte seg av.
 

Kostnadsbesparelsene er store, og spesielt på lang sikt. Derfor er disse produktene godt egnet til privatmarkedet, men enda bedre egnet til prosjekt- og næringsmarkedet.

Man har ingen kostnad til elektriker tilknyttet produktet for eksempel, og dette er store kostnader i byggeprosjekter. Samtidig så slipper man å lage gjennomføringer til elektrisitet i yttervegg til disse produktene, og dette bidrar til å opprettholde tetthetskravene i henhold til TEK.

For brukeren av de solcelledrevne produktene, så er det også åpenbare fordeler. Solcellepanelet produserer nok strøm til produktet igjennom hele året, enten det styres med fjernkontroll, eller automatisk styring ved lysfølere.
Og dette gjelder sommer som vinter! Med høye strømpriser vil alle strømbesparende tiltak hjelpe. 
 
I tillegg er disse produktene mer bærekraftige enn andre. Solcelledrevne produkter produserer som sagt sin egen strøm, og for alle oss som er opptatt av miljø. så er dette en riktig vei å gå. Disse produktene er uten tvil produkter våre barn ville valgt. Produkter for fremtiden. 
 
Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en prat om solcelledrevet solskjerming. 

Ring meg for en gratis befaring