Solcelledrevet Solskjerming

Solcelledrevet Solskjerming  

 
Vi i Lady vet at solskjerming med integrert solcellepanel er kommet for å bli. Det er mange fordeler ved å bruke solcelledrevet solskjerming, og vi i Lady ser at disse fordelene begynner flere og flere kunder å benytte seg av.
 

Kostnadsbesparelsene er store, og spesielt på lang sikt. Derfor er disse produktene godt egnet til privatmarkedet, men enda bedre egnet til prosjekt- og næringsmarkedet.

Man har ingen kostnad til elektriker tilknyttet produktet for eksempel, og dette er store kostnader i byggeprosjekter. Samtidig så slipper man å lage gjennomføringer til elektrisitet i yttervegg til disse produktene, og dette bidrar til å opprettholde tetthetskravene i henhold til TEK.

 
 
For brukeren av de solcelledrevne produktene, så er det også åpenbare fordeler. Solcellepanelet produserer nok strøm til produktet igjennom hele året, enten det styres med fjernkontroll, eller automatisk styring ved lysfølere.
Og dette gjelder sommer som vinter! Med høye strømpriser vil alle strømbesparende tiltak hjelpe. 
 
I tillegg er disse produktene mer bærekraftige enn andre. Solcelledrevne produkter produserer som sagt sin egen strøm, og for alle oss som er opptatt av miljø. så er dette en riktig vei å gå. Disse produktene er uten tvil produkter våre barn ville valgt. Produkter for fremtiden. 
 
Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en prat om solcelledrevet solskjerming. 

Bildegalleri

Swipe for å få inspirasjon om våre produkter

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her