Sensorer

Intelligent solskjerming med sensorer

Takket være integrerte sensorer, tilpasser våre solskjermingsløsninger seg automatisk etter endringer i sollys, vind og regn for å sikre optimal inneklima.

Sensorer

Våre solskjermingsløsninger kan leveres med sensorer som registrerer sollys, vind og regn. På den måten kan solskjermingsproduktene dine åpnes og lukkes automatisk for å holde ønsket innetemperatur, i tillegg til å trekke opp solskjerming ved regn eller sterk vind.

Thermis wirefree io

Denne trådløse batterisensoren for motorisert solskjerming registrerer temperaturen inne i huset slik at solskjermingen automatisk kjører ut eller ned og skjermer for solen når huset har oversteget enn gitt temperatur. Slik slipper du å komme hjem til en altfor varm bolig, og du unngår solbleking av interiøret ditt.

Eolis wirefree

Med TaHoma-appen kan du kontrollere og sentralisere dine solskjermingsløsninger i og utenfor hjemmet ved bruk av smarttelefon, nettbrett eller Google Assistant stemmestyring.

Eolis 3D

Denne batteridrevne vibrasjonssensoren monteres på terrassemarkisen for å registrere vindforhold for markisen, og gir beskjed til systemet om å trekke den inn.

Rain sensor capacitive 230V AC

Denne sensoren registrerer vind, og trekker opp solskjermingen når det blåser for å beskytte skjermingen.

Ring meg for en gratis befaring