Norges triveligste leverandør av solskjerming!

En familiebedrift med lokale røtter siden 1967

Lady er en stolt familiebedrift i hjertet av Lillestrøm, etablert i 1967. I dag leder den andre generasjonen selskapet, med et dedikert team på 18 ansatte. Vår hovedmålgruppe er private og næringskunder i Oslo og Akershus.

Komplett kundeverdikjede

Vi tilbyr en fullstendig verdikjede til våre kunder, fra salg og montasje til service og produksjon av markiser. Vi er en uavhengig leverandør, og vi håndplukker våre produkter fra en rekke topp kvalitetsleverandører i inn- og utland. Hovedfokuset vårt er kvalitet og førsteklasses service, og med mange års erfaring i bransjen, kan vi garantere høy kompetanse og løsninger som passer optimalt for dine behov.

Egen næringsavdeling og ES-SO sertifisert

På grunn av betydelig vekst de senere årene, har vi opprettet en egen avdeling som fokuserer på lokale og regionale prosjekter i samarbeid med utbyggere og entreprenører. I 2019 oppnådde vi ES-SO sertifisering, noe som plasserer oss blant de høyest sertifiserte innen solskjermingsbransjen.

HMS i Lady Solskjerming

I Lady Solskjerming bryr vi oss om våre samarbeidspartnere, kunder, ansatte, og miljøet. Det skal være trygt og sikkert å handle av oss.

Det er viktig for oss at våre samarbeidspartnere og kunder vet at HMS prioriteres høyt. Vi benytter en elektronisk løsning for å ivareta alle rutiner og systemer relatert til HMS.

Kuba er vårt HMS-system, og vår HMS- håndbok og alle sjekklister, skjemaer og rutiner finnes der. Alle ansatte har da enkel tilgang på PC og/eller mobil, slik at de enkelt kan benytte seg av systemet.

Les mer om KUBA på Kuba.no

Trenger du hjelp til å finne riktig solskjerming?

Som kunde er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende befaring eller besøke oss i vårt showroom i Lillestrøm.

Lady Solskjerming
Showroom
Nordal Bruns gate 8
2003 Lillestrøm

Sertifisert ekspertise

Vi hos Lady er stolte over å være sertifisert i Smart Solar Shading av European Solar Shading Organization (ES-SO). Denne sertifiseringen gir oss kompetansen til å levere de aller beste løsninger innen solskjerming for våre kunder.

Vårt smarte verktøy

Som sertifiserte eksperter har vi tilgang til et digitalt verktøy som hjelper oss med å finne den optimale solskjermingsløsningen for ulike bygninger eller vinduer.

Energieffektivitet

Vår kunnskap innen Smart Solar Shading viser hvordan riktig bruk av solskjerming kan redusere energikostnadene betydelig både for private og bedriftskunder.

Komfort og effektivitet

Ved å bruke moderne, dynamisk solskjerming kan vi oppnå maksimal eksponering for dagslys, noe som gir et mer behagelig og effektivt inneklima.

Tidlig veiledning

Vi har kompetansen til å bidra tidlig i byggeprosessen, noe som kan føre til kostnadsbesparelser og et bedre sluttresultat.

Et trygt og smart valg

Vår sertifisering er en bekreftelse på vår ekspertise innen solskjerming. Vi er her for å hjelpe våre kunder med å gjøre informerte og smarte valg for de beste løsningene.

Fire enkle steg til ferdig montert

Gratis befaring

Vi utfører en gratis befaring hvor dine behov avdekkes. Vi tar ansvar for alle mål, noe som sikrer en optimal leveranse.

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud med gyldighet i 30 dager. Tilbudet sendes enten umiddelbart etter befaringen eller kort tid etter.

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Leveringstiden er normalt 2-3 uker for innvendige produkter og 4-6 uker for utvendige produkter. I høysesong kan leveringstiden øke.

Montering

Når produktene ankommer, vil en montør kontakte deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. Resten av beløpet faktureres etter at monteringen er utført.

Gratis befaring