Lady Screens

Smekker screenkassett for alle vinduer

Lady Screens tilbyr robust, energieffektiv solskjerming i et bredt fargespekter. Enkel montering og rengjøring sikrer brukervennlighet.

Fire enkle steg til ferdig montert

Gratis befaring

Vi utfører en gratis befaring hvor dine behov avdekkes. Vi tar ansvar for alle mål, noe som sikrer en optimal leveranse.

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud med gyldighet i 30 dager. Tilbudet sendes enten umiddelbart etter befaringen eller kort tid etter.

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Leveringstiden er normalt 2-3 uker for innvendige produkter og 4-6 uker for utvendige produkter. I høysesong kan leveringstiden øke.

Montering

Når produktene ankommer, vil en montør kontakte deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. Resten av beløpet faktureres etter at monteringen er utført.

Hvorfor velge Lady Solskjerming

Vi tilbyr effektive løsninger for å skjerme deg fra solen, samtidig som vi bidrar til å senke innetemperaturen i hjemmet ditt på varme dager. Våre persienner er fleksible og brukervennlige, og de passer til alle fasader. Med et bredt utvalg av modeller kan du være sikker på å finne den perfekte løsningen for ditt hjem hos oss

lady-solskjerming-lscreen-75-2

Lady screen 75

lady-solskjerming-lscreen-85-2

Lady screen 85

lady-solskjerming-screen-95jpg

Lady screen 95

Lady-solskjerming-screen-105

Lady screen 105

lady-solskjerming-lscreen-75-2

Lady screen 120/125

lady-solskjerming-mini-screen-2

Mini screen

lady-solskjerming-Koord-Lock

Koord Lock

Hva kundene sier om oss

Gratis befaring