Trepersienner

Våre trepersienner er håndlaget i Danmark, og er vårt mest eksklusive produkt innen solskjerming.

Trepersienner

Vi i Lady Solskjerming har et stort utvalg i farger og strukturer, slik at du kan velge de trepersiennene som passer deg og ditt hjem best. Ta kontakt med oss, slik at du kan velge det rette for deg!

Mange ulike farger og materialer

Trepersiennene vi tilbyr er ekte treverk, og finnes i ask, eik, valnøtt, teak, mahogni, kirsebær, bøk og gran. I tillegg vil de være dekket med to lag høy kvalitet matt lakk, eller Ral-lakk, dersom du ønsker andre farger. Denne typen solskjerming har et eksklusivt design og er enkle å rengjøre. Kontakt oss dersom du ønsker å installere trepersienner i ditt hjem!

Automatikk og motorisering

Med automatiserte og motoriserte innvendige persienner kan du nyte det naturlige lyset uten å bli blendet. Med fjernkontroll eller sensorer kan du enkelt styre eller programmere lamellene til å slippe inn akkurat riktig mengde lys for en trivelig atmosfære. Det hindrer også dine møbler og interiør i å bli skadet av sterkt sollys. I tillegg til å styre lyset, vil persiennene hindre innsyn om kvelden, og du kan programmere dem til å endre posisjon i løpet av dagen for å simulere tilstedeværelse i boligen når du borte fra den. Dette kan bidra til å redusere risikoen for innbrudd.

Stenger varmen ute

Trepersienner har et eksklusivt design og er en smart løsning som stenger varmen ute på varme sommerdager. I tillegg vil det stenge varmen inne om vinteren. Denne typen persienner kan være et godt alternativ, men ellers tilbyr vi mange andre typer solskjerming. Eksempler er mørkleggingsgardiner,  aluminiumspersienner og lamellgardiner. 

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å installere Multishade for deg!

Spesifikasjoner

  • Minimumsbredde: 18 cm
  • Maksbredde: 300 cm
  • Maks høyde: 300 cm
  • Lamellbredde: 34 og 48mm

Tilleggsutstyr

  • Kablet motor
  • Batterimotor
  • Radiomotor
  • Solautomatikk

Bildegalleri

Swipe for å få inspirasjon om våre produkter

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.