Persienner

Tilpass med vårt brede utvalg av farger og montering

Våre utvendige persienner tilbyr diskret montering og kan tilpasses ditt hjem. Trenger du råd om montering? Kontakt oss for assistanse.

Persienner

Vi tilbyr også et bredt utvalg farger.

Ulik montering av persiennene

Ønsker du et mer diskré feste av persiennene, kan du, dersom det er nok plass, montere dem bak fasadekledningen. Ellers kan de monteres direkte på karmen.

Trenger du tips eller råd rundt montering av utvendige persienner? Kontakt oss, og vi kan hjelpe deg.

Vedlikehold av utvendige persienner

Gi persiennene dine godt vedlikehold, og de vil vare i lang tid. Det anbefales at de vedlikeholdes hver vår og høst. Etter å ha senket lamellene, spyles hele systemet ovenfra og ned med svakt vanntrykk, og gjerne med lunkent vann. Sørg for at du ikke spyler inn i kassetten nedenfra og opp. Deretter vaskes lamellene for hånd med et mildt såpevann. Spyl etter vask og tørk over, eventuelt kan de lufttørkes.

Manuell eller automatisert styring

Utvendige persienner gir brukere mye fleksibilitet. Persiennene kan heves om vinteren og i overskyet vær, og vinkelen på lamellene kan reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn etter behov. Persiennene kan fjernstyres innenfra, enten manuelt eller med motor.

Bedre inneklima

Utvendige persienner gir minimal varmeoverføring til rommet, og dette gir høyest avskjermingskoeffisient av alle former for solskjerming. Persiennene kontrollerer også lysfordelingen og eliminerer blending uten å hindre ventilasjonen. Dette fører til bedre arbeidsmiljø og lavere innetemperatur. Persiennene kan i tillegg brukes som blending i møterom eller lignende, hvor de gir redusert innsyn og godt utsyn.

Lavere kostnader

Muligheten for å koble flere enheter sammen er med på å senke totalkostnaden. I tillegg vil persiennene være med på å gi lavere driftskostnader på klimaanlegg, samt lavere investeringer. Som en profesjonell aktør på markedet har vi i Lady Solskjerming fokus på kvalitet og innovative løsninger. Vi ønsker alltid å ligge i forkant på nye produkter, noe som kommer våre kunder til gode.


Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å skreddersy en solskjermingsløsning for deg!

Spesifikasjoner

  • Holder varmen effektivt ute.
  • Gir bedre arbeidsmiljø med lavere innetemperatur.
  • Kan sammenkobles med flere enheter, noe som gir lavere totalkostnad.
  • Har den beste muligheten for dagslysstyring for solvinkel, med automatikkstyring.
  • Har best solskjermingsfaktor.
  • Gir lavere investeringer og driftskostnader på klimaanlegg.
  • Gir bra utsyn og reduserer innsyn.
  • Brukes til blending i møterom eller soverom.
  • Leveres i mange ulike farger som kan tilpasses fasadens linjeføring og fargebruk.
  • Lamellbredder fra 50 til 100 mm. Det anbefales brede lameller hvis utsynsfaktoren er viktig.

Ring meg for en gratis befaring