Utvendige persienner

– ALLE VÅRE PERSIENNER –

Utvendige persienner er en populær og effektiv form for solskjerming. I tillegg til å holde sollyset ute, absorberer persiennene varmen før den rekker å komme inn i boligen. Dermed bidrar de til å senke innetemperaturen på varme sommerdager og skape et godt inneklima hele året. Persienner er en fleksibel og brukervennlig solskjermingsløsning som kler alle fasader og kan leveres i en rekke ulike modeller.

Persienner

Lady leverer persienner i alle modeller på markedet, fra 50 mm til 90 mm lamellbredde, med wirestyring eller sideskinner.

Persienne 50 mm

De vannrette, roterende lamellene gir deg nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning.

Persienne C-80

En elegant og luftig solskjerming, med optimal lysregulering og høy solskjermingseffekt.

Persienne Z-70/90

Persienner med mørkleggende effekt som reduserer støy, samt forbedrer isoleringsevnen til vinduet.

Persienne S-90

Den stiveste lamellen på markedet med høy styrke i lamellene, som gjør at de tåler sterk vind uten å bli skadet.

Perfekt for norske forhold

I et nordisk klima med tidvis tøffe værforhold, er utvendige persienner en robust og holdbar løsning. Persiennene er motstandsdyktige og tåler vær og vind godt, mens lamellene er laget på en måte som gjør at farge og glans ikke falmer. Utvendige persienner er en løsning som egner seg like godt for privatboliger som for kontor- og industribygg.

Persienner gir stor grad av fleksibilitet

Utvendige persienner gir brukeren stor grad av fleksibilitet, blant annet ettersom de kan heves og senkes etter behov. Ved å regulere vinkelen på lamellene står du også fritt til å velge hvor mye lys som til enhver tid skal slippe igjennom.

Våre persienner kan leveres med ulike lamellbredder og farger, slik at du får en løsning som passer til din bolig. Vi har persienner som kan manøvreres med sveiv, vendestang eller med fjernkontroll.

Automatikk og motorisering

Automatiserte og motoriserte utvendige persienner lar deg nyte det naturlige lyset uten å bli blendet, og gjør det enkelt å holde hjemmet ditt svalt om sommeren og lunt om vinteren.

Med fjernkontroll eller sensorer kan du enkelt styre eller programmere lamellene til å slippe inn riktig mengde lys for en trivelig atmosfære. Det hindrer også dine møbler og interiør i å bli skadet av sterkt sollys.

Vedlikehold av utvendige persienner

Rett vedlikehold bidrar til å forlenge persiennenes levetid. Vi anbefaler at du rengjør dine persienner hver vår og høst, samt at du fjerner større og mer synlige flekker etter hvert som de oppstår. Slik vasker du utvendige persienner:

  • Senk lamellene helt ned.
  • Spyl lamellene ovenfra og nedover med svakt vanntrykk (gjerne med lunkent vann).
  • Vask deretter lamellene for hånd med mildt såpevann.
  • Spyl etter vask og tørk lett over (kan eventuelt lufttørke).

Kvalitet og innovative løsninger

Som en profesjonell aktør på markedet, har Lady Solskjerming fokus på kvalitet og innovative løsninger. Vi ønsker alltid å ligge i forkant når nye produkter kommer på markedet. Dette vil komme deg som kunde til gode. Vi har mye kunnskap om alle våre persienner, og hjelper deg gjerne med å finne den løsningen som passer din bolig.

Med fjernkontroll eller sensorer kan du enkelt styre eller programmere lamellene til å slippe inn riktig mengde lys for en trivelig atmosfære. Det hindrer også dine møbler og interiør i å bli skadet av sterkt sollys.

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.