Screen rullegardiner

Med en spesialduk som er effektiv mot innkommende lys, men fortsatt gir mulighet for utsyn.

Vi har både innvendige og utvendige screens

Screen rullegardiner

Screen rullegardiner har en spesiell duk som skjermer mot sollys samtidig som den gir utsyn. Vi har både innvendige og utvendige screens. En utvendig screen stopper noe mer varme enn en innvendig. Våre mest effektive screenduker stopper 90 % av varmen. En mørkere duk gir best utsyn. Spør oss for hjelp til å gjøre et godt valg, basert på dine behov.

 

Screen rullegardin er en rullegardin med spesialduk som er effektiv mot innkommende lys, men gir fortsatt mulighet for utsyn. Hvor mye varme og sollys som stoppes avhenger av fasaden og vinduenes retning, hvilken type glass og hvilken screenduk som velges. I dag bygges flere og flere bygninger hvor det ikke er mulig å ha utvendig solskjerming på grunn av krav eller design. Innvendig screens med den riktige duken kan gjøre en stor forskjell.

Dukene

Vi leverer vevde duker i forskjellige tettheter, alt etter hvor mye lys man ønsker å slippe inn og hvor mye utsyn som ønskes. Perforert screenduk har god effekt mot innkommende sollys. De meste effektive stopper opp mot 90 % sollys.

På sommeren kan skjermingen forbedre inneklimaet og skjerme mot bleking av interiør og møbler. Fargen på duken har en effekt på hvor mye utsyn en screengardin gir. Mørkere duk gir bedre utsyn.

Åpningsgraden av duken har også en påvirkning på hvor mye utsyn på dagen og innsyn på kvelden, samt hvor mye sollys som trenger inn.

Alle rullegardinene kan produseres med wire som er godt egnet for dører og vippevinduer. Rullegardinene kan skråskjæres og leveres med overrulling.

Spesifikasjoner

Royal Medium

Et standard rulle- gardinsystem som passer til vinduer opp til 260 cm bredde.

Royal Large

Et rullegardinsystem som er utviklet for større vinduer. Passer til vinduer opp til 360 cm.

Royal Skråvinduer

Denne modellen er velegnet til skråvinduer, hvor det ønskes maksimal mørklegging. Fordelen med systemet er at det kan tilpasses skråvinduer fra Velux samt vindusrammer opp til 90 grader.

Komponenter

Komponentene leveres i en farge som matcher tekstilen. Det er angitt på tekstilprøvene hvilken farge som leveres som standard, men du kan også velge en annen farge.

Betjening

Alle våre rullegardiner leveres som standard med kjedetrekk, men kan også leveres med fjærbetjening, LiteRise eller el-betjening-bryter, fjernkontroll eller app-styring. Kjedetrekk og motor kan plasseres på valgfri side. Ved kjedetrekk kan man velge mellom plast- eller metallkjede.

Avslutning

Som standard leveres rullegardinen med rett avslutning. Rullegardinen leveres også med rund bunnlist.

Beslag

Rullegardinene kan monteres med Standardbeslag (tak/vegg), Luksusbeslag (sort, hvit, sølv), Designbeslag (rustfritt stål), Vindusbeslag, Lange beslag eller Monteringsprofil. Monteringsprofil vil forenkle monteringen da man ikke behøver å montere festene i enden på rullegardinen.

Kassett

Kassetter leveres i forskjellige størrelser etter rør til duken.

Ring meg for en gratis befaring