Terrazza Pure

En robust og pålitelig løsning for optimal solskjerming

Markiser standard gir en solid og pålitelig løsning for solskjerming, med høy driftssikkerhet og lang levetid. Denne modellen er laget av natureloksert aluminium og tilbyr et bredt utvalg av duker.

Terrazza Pure - et kubisk og flatt glasstak fra Weinor

Minimalisme er trendy når du planlegger bygninger, men denne arkitektoniske stilen blir stadig mer populær for terrasser.

 

Høydepunktet er at de rette takstøttene har faste, støttede glasstøtter som sikrer at glasselementene er integrert i en vinkel som er usynlig fra utsiden. Det resulterer i et kubisk utseende og et system som samtidig tillater pålitelig drenering fra taket.

 

Terrazza Pure kan bli utstyrt med belysning og dekorative strimler. De valgfrie, fargede LED-stripene av høy kvalitet kan integreres i takstøtten og stolpene. I tillegg til tre hvite, kan 48 forskjellige farger justeres og nedtones ved hjelp av Weinor BiConnect-kontrollhåndsenderen. Alle som foretrekker variasjon, kan sette forskjellige farger for takstøttene og stolpene. Det er enda et program hvor alle farger kan kjøres gjennom automatisk. Det resulterer i at takterrassen blir badet i et annet, uvanlig lys. Det er også fem attraktive anodiserte aluminiumsdekorerte striper som er tilgjengelige for takstøtter og stolper, noe som gir Terrazza Pure et elegant utseende.

Høy kvalitet og lang varighet

Terrazza Pure er statisk testet og består av en slitesterk aluminiumskonstruksjon. Profilkanter er pulverlakkert i fargen på Weinors egne fabrikker med strenge kvalitetskontroller. Dette sikrer den beste beskyttelsen mot korrosjon og forvitring, samt fargefasthet og et jevnt glansnivå. Bare holdbare, rustfrie skruer med maksimal korrosjonsbeskyttelse brukes som standard.

 

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker en kostnadsfri befaring.

Skreddersøm og mange muligheter

Mange lurer på hvilke boligtyper som egner seg for å «glasse inn terrassen». Svaret er at målgruppen for denne typen like godt kan ha en flott leilighet, funkishus, eller en tradisjonell enebolig.

 

Et annet spørsmål vi ofte får, er om «innglassing» benyttes andre steder enn på terrassen? Her er vår erfaring at det naturlignok er flest som tenker uteplassen, men vi ser gradvis en større kreativitet på ulike bruksområder for glass. Inngangspartier kan definitivt få et løft med et lekkert tak, og det er egentlig din egen kreativitet som begrenser hvor glass kan brukes.

 

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker en kostnadsfri befaring.

Spesifikasjoner

  • Tåler snø opp til 550 kg
  • Beskytter uteplassen hele året
  • Unikt glasstøttesystem
  • Moderne design

Tilleggsutstyr

  • LED-belysning
  • Glassdører
  • Varmeovner

Ring meg for en gratis befaring