Lamellgardiner

Lamellgardiner passer i de aller fleste vinduer, og er et moderne og klassisk tilskudd til interiøret.

Lamellgardiner er et moderne og klassisk tilskudd til interiøret. I tillegg gir de god skjerming for solen.

Lamellgardiner

Har du store vindusseksjoner, buede vinduskarmer eller er du rett og slett ikke så glad i gardiner? Da kan lamellgardiner være løsningen for deg. Lamellgardiner passer nemlig i de aller fleste vinduer. Lamellgardiner er et moderne og klassisk tilskudd til interiøret. I tillegg gir de god skjerming for solen. Vinklingen på lamellene gjør det dessuten mulig å skjerme mot innsyn uten å miste utsynet.

Standard modell

Standardbetjening er snortrekk og hvitt bunnkjede. Lamellene vris flyttes sidelengs med snortrekket.

Fargekombinasjon

Ønsker du mer lek og liv i vinduet, er “farge kombinasjon” et ideelt alternativ. kombiner de fargene du liker mest.

Skråmodell

Hvis du har skråvindu som mangler solskjerming, er trolig lameller et godt valg. Uansett om vinduet er skrått på toppen eller bunnen, så har vi en løsning.

Bunnlodd

Får et mer diskret design kan du få lameller med innsydde bunnlodd. 

Parkering

Velg mellom å parkere lamellgardinene til høyre, venstre, sentre eller som splitt. Du kan selv velge hvor du vil parkere gardinene. 

 

Standardbetjening er snortrekk og hvitt bunnkjede. Lamellene vris med betjeningstang og flyttes sidelengs med snortrekket. Skyvestang kan også bestilles uten tillegg i prisen, men dette kan kun benyttes ved parkering på venstre eller høyre side. Ved et enkelt grep på skyvestangen, manøvreres alt. Man både åpner, stenger og flytter. Skyvestangen er også et utmerket valg for barnesikring. Velger man motorisert system, blir gardinen enkel å manøverere og helt barnesikker. Man kan velge mellom bryter, fjernkontroll og app-styring.

 

For mange ser en lamellardin ut bare som en lamellgardin. Selvfølgelig er det forskjell i farge og finish, men formen på lamellgardinen er den samme. Men under overflaten er det enorme forskjeller som gjør en forskjell for deg, din hverdag, miljøet og din sikkerhet.

 

Med egenskaper som antibakteriell overflate, varmereflekterende underlag, flammehemmende, smussavvisende belegg og mørklegging, er våre lamellgardiner fylt med gode egenskaper.

Spesifikasjoner

Lamellskinne og beslag

Skinnen leveres i standard hvit, men kan også leveres i sort og alueloksiert utførelse. Monteres i tak (standard) eller vegg via fleksible monteringskonsoller, finnes i svart og hvitt. 

Lamellergardiner

Velg mellom et stort utvalg av lameller i diverse farger, teksturer, funksjoner, ensfargede, med struktur eller med vevde mønstre – fra transparent til mørkleggende. Vi har også tekstiler med flammehemmende, smuss-avvisende, varme-avvisende og antibakterielle egenskaper. Lamellene fåes i bredder på 89 og 127 mm.

Parkeringspesifikasjon

Man kan velge å ha lamellene enten på høyre eller venstre side. Andre muligheter er å ha lamellsystemet oppdelt med splitt, eller at den går sammen og samles på midten. Ved vindusvask, er det veldig enkelt å flytte hele lamellsystemet, slik at man kommer til hele vinduet.

Andre systemmuligheter

Det finnes flere mulige opphengsløsninger: For skrå vinduspartier i maks 55°, Skinnen kan bøyes både horisontalt og vertikalt. De kan bøyes etter en spesifik radius, for eksempel til en nisje eller et sted med flere hjørner. Eller plafondmodell for takmontering som passer i uterom.

Miljøvennlig

Våre tekstiler er miljøvenløige eog er OEKO-TEX og Greencard sertifisert.

Barnesikring

Alle våre produkter fåes med barnesikring.

Ring meg for en gratis befaring