Markiseduker

Nanoteknologi for selvrengjøring og holdbarhet

Med et bredt spekter av markise- og screenduker fra Europas største produsenter, tilbyr vi løsninger som strekker seg fra standard akryl markiseduker til vanntette polyesterduker med selvrensende effekt takket være nanoteknologi. For ekstra sikkerhet tilbyr vi også flammehemmende markiseduker.

Markiseduker

Vi har et stort utvalg i markise- og screenduker fra de største produsentene i Europa, fra standard markiseduk i akryl til vanntette polyesterduker med selvrensende effekt utviklet med nanoteknologi. Vi leverer også markiseduker som er flammebeskyttet for ekstra sikkerhet.

Doble egenskaper:

  • Avstøtende
  • Selvrengjørende


Overflatebehandlingsteknologiene som brukes for Parà Tempotest®-merket er nanoteknologier, da de utarbeides etter nanoskalaer. Teknologiene er et resultat av nanoteknologiforskning utført av Dupont™ Teflon® tekstilbeskyttelse i kompaniskap med Parà solbeskyttelsesinstallasjoner. En nanometer er en milliarddels meter.


Alle Parà Tempotest®-teknologiene bruker en overflatebehandling som danner en molekylær barriere etter en nanoskala rundt hver fiber, et komplett, dobbeltvirkende impregnerende og selvrengjørende beskyttelsessystem mot vann- eller oljebaserte flekker.

Under produksjonsprosessen blir produktet lagt i et bad med overflatebehandlingsmiddel. En nanometrisk polymeremulsjon oppretter en sterk forbindelse til fiberen under polymeriseringen av stoffet for å danne en usynlig barriere. Hvis det dannes flekker, vil den impregnerende komponenten i denne nanoskalabarrieren hjelpe vannet og regnet med å vaske bort smuss.
Flekker fjernes fra stoffet slik at det holder seg pent, fungerer effektivt og er holdbart over tid.


Vi leverer markise- og screenduker fra Sandatex, Sattler, Para og Ferrari til våre produkter.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om markiseduker.

Spesifikasjoner

  • Vanntette duker
  • Flammesikre duker
  • Selvrensende duker

Ring meg for en gratis befaring