Dupligardiner

Dupligardiner er en lekker og elegant form for solskjerming.

Dupligardiner gir optimale lysdempende, isolerende og akustiske fordeler i rommet.

Dupligardiner

Dupligardiner er en lekker og elegant form for solskjerming. De er laget med en dobbeltsidig tekstil uten synlige snorhull. Dette gir optimale lysdempende, isolerende og akustiske fordeler i rommet. De har et moderne utseende som komplimenterer både hjem og næringslokaler. Med dupligardiner får du maksimal solskjerming uten å miste utsikten. 

Fri parkering

Med vår “fri-parkering”-modell får du mest mulig fleksibilitet. Parker gardinen akkurat hvor du vil i den aktuelle situasjonen eller tiden på døgnet.

To-i-en modell

Med en to-i-en-modell kan du få to dupligardiner i ett system. Her kan du for eksempel velge å kombinere en blackout og et lysoverførende stoff for maksimal fleksibilitet.

Akustikk

Akustikk er en stadig større utfordring i husene som bygges i dag. Det samme doble laget som isolerer godt mot både varme og kulde, forbedrer også lydkvaliteten i hjemmet betraktelig. Både de akustiske og isolerende egenskapene til dupli varierer etter hvilken tekstil du velger. Vi har et stort utvalg av unik design, satt sammen av trendteamet vårt, som stadig jobber med trender og design.

Bottom-up modell

Bottom-up modellen fungerer motsatt av vår top-down modell. Gardinen er festet i bunnen og kan trekkes opp etter behov. 

Cordless betjening

Med cordless betjening får du en løsning som er både funksjonelt og estetisk pen. Gardinen betjenes med eller uten et diskret grep i baseboard og plasseres med en myk bevegelse i ønsket posisjon.  

Design modell

Oppgrader dupligardinen med vår designmodell. Alle lister og vekter blir da laget av børstet aluminium i enten naturlig eller champagneglød.

Energibesparing

Med dupligardinens doble stofflag kan du redusere varmetapet fra vinduene med opptil 46 % og oppnå opptil 30 % energisparing. Dette vil også hjelpe miljøet, da CO2-utslippet til husholdningen reduseres.

I tillegg til å ha en isolerende effekt om vinteren, har dupligardinen også en avkjølende effekt om sommeren. Avhengig av type, reflekteres opptil 77 % av solstrålene i dupligardinen, og gjør at rommet holder en kjølig og behagelig temperatur.

Isolering

Isoleringsevnen til dupli er på et helt eget nivå enn annen solskjerming. Det er pga luftlommene som skapes mellom de to lagene av tekstilene. Isolasjonen funker begge veier. Er det varmt ute, sørger dupli for å holde temperaturen nede innendørs, men blir det kaldt ute, hindrer dupligardinene at for mye varme forsvinner ut gjennom vinduene. Vi tilpasser gardinene på millimetermål, slik at du kan få helt tett solskjerming. Det er viktig for å få best mulig effekt.

Kolleksjonen

Kolleksjonen inneholder mer enn 100 tekstiler i ulike farger og nyanser – med unike tekstu- rer og trykk. Flere av tekstilene har egenskaper som; flammehemmende, støvavvisende, ener- gibesparende, solreflekterende, lysfiltrerende. I tillegg har vi fuktavvisende tekstiler som gjør dem velegnet til bad og kjøkken.

Komponenter og profiler

Komponentene og profilene leveres i en farge som matcher tekstilen. Det er angitt på tekstilprøvene hvilken farge som leveres som standard, men du kan også velge en annen farge. Dette må beskrives ved bestilling.

SmartCord®

Smartcord®-modellen lar deg betjene dupligardinen med en fleksibel pumpefunksjon, som sikrer at snoren befinner seg på samme lengde uavhengig av hvor gardinen befinner seg.

Spesialvinduer

Dupligardinen er en av de mest fleksible gardinløsningene når det gjelder vindustype. Uavhengig om vinduet er skrå, trekantet eller sirkulært, så har vi en Dupli-modell som løser oppgaven.

Systemløsninger

Dupligardiner er veldig fleksible. Vi spesialtilpasser etter mål, om det er skråvinduer eller vippevinduer. Vi har opp til 30 forskjellige systemer. De to vanligste er Standard AO10 og fri parkering BB24. Standard AO10 festes i toppen av vinduet og brukes ved å dra i snoren. Fri parkering BB24 har små fester oppe og nede i vinduet og kan dras nedenifra og opp eller ovenfra og ned ved hjelp av betjeningsgrep.

Top-down modell

Top-Down modellen er vår standardversjonen av dupligardin. Gardinen er festet til toppen og trekkes ned etter behov. 

Spesifikasjoner

  • Dupligardiner er vedlig godt egnet til store vinduer
  • Dupligardiner fås i lystranspansmiterende, men også mørkleggende tekstiler.
  • Dupligardin forbedrer akustikken i et rom opp til 60%.
  • Tekstiler med hvit bakside er varmeavvisende.
  • Snorer og snorhull i tekstilen er skjult.
  • Dobbelt bikubemønster filtrerer UV-lyset enda bedre og har høyere isoleringsegenskap
  • Lightblock – 99% mørklegging

Ring meg for en gratis befaring