Spesialvinduer

Dupligardinen er en av de mest fleksible gardinløsningene når det gjelder vindustype. Uavhengig om vinduet er skrå, trekantet eller sirkulært, så har vi en Dupli-modell som løser oppgaven.

Design modell

Oppgrader dupligardinen med vår designmodell. Alle lister og vekter blir da laget av børstet aluminium i enten naturlig eller champagneglød.

SmartCord®

Smartcord®-modellen lar deg betjene dupligardinen med en fleksibel pumpefunksjon, som sikrer at snoren befinner seg på samme lengde uavhengig av hvor gardinen befinner seg.

Cordless betjening

Med cordless betjening får du en løsning som er både funksjonelt og estetisk pen. Gardinen betjenes med eller uten et diskret grep i baseboard og plasseres med en myk bevegelse i ønsket posisjon.  

Top-down modell

Top-Down modellen er vår standardversjonen av dupligardin. Gardinen er festet til toppen og trekkes ned etter behov. 

Bottom-up modell

Bottom-up modellen fungerer motsatt av vår top-down modell. Gardinen er festet i bunnen og kan trekkes opp etter behov. 

Energibesparing

Med dupligardinens doble stofflag kan du redusere varmetapet fra vinduene med opptil 46 % og oppnå opptil 30 % energisparing. Dette vil også hjelpe miljøet, da CO2-utslippet til husholdningen reduseres.

I tillegg til å ha en isolerende effekt om vinteren, har dupligardinen også en avkjølende effekt om sommeren. Avhengig av type, reflekteres opptil 77 % av solstrålene i dupligardinen, og gjør at rommet holder en kjølig og behagelig temperatur.

 

Isolering

Isoleringsevnen til dupli er på et helt eget nivå enn annen solskjerming. Det er pga luftlommene som skapes mellom de to lagene av tekstilene. Isolasjonen funker begge veier. Er det varmt ute, sørger dupli for å holde temperaturen nede innendørs, men blir det kaldt ute, hindrer dupligardinene at for mye varme forsvinner ut gjennom vinduene. Vi tilpasser gardinene på millimetermål, slik at du kan få helt tett solskjerming. Det er viktig for å få best mulig effekt.

Akustikk

Akustikk er en stadig større utfordring i husene som bygges i dag. Det samme doble laget som isolerer godt mot både varme og kulde, forbedrer også lydkvaliteten i hjemmet betraktelig. Både de akustiske og isolerende egenskapene til dupli varierer etter hvilken tekstil du velger. Vi har et stort utvalg av unik design, satt sammen av trendteamet vårt, som stadig jobber med trender og design.

Systemløsninger

Dupligardiner er veldig fleksible. Vi spesialtilpasser etter mål, om det er skråvinduer eller vippevinduer. Vi har opp til 30 forskjellige systemer. De to vanligste er Standard AO10 og fri parkering BB24. Standard AO10 festes i toppen av vinduet og brukes ved å dra i snoren. Fri parkering BB24 har små fester oppe og nede i vinduet og kan dras nedenifra og opp eller ovenfra og ned ved hjelp av betjeningsgrep.

Komponenter og profiler

Komponentene og profilene leveres i en farge som matcher tekstilen. Det er angitt på tekstilprøvene hvilken farge som leveres som standard, men du kan også velge en annen farge. Dette må beskrives ved bestilling.

Kolleksjonen

Kolleksjonen inneholder mer enn 100 tekstiler i ulike farger og nyanser – med unike tekstu- rer og trykk. Flere av tekstilene har egenskaper som; flammehemmende, støvavvisende, ener- gibesparende, solreflekterende, lysfiltrerende. I tillegg har vi fuktavvisende tekstiler som gjør dem velegnet til bad og kjøkken.

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.