Lamellgardiner – trendy og praktiske

Lamellgardiner

Tradisjonelt sett har lameller, eller lamellgardiner, i hovedsak blitt brukt på kontorer og i kontorlandskap. Det er det mange gode grunner til. 

Lameller gir deg full valgfrihet, og du bestemmer selv hvor mye innsyn og lys du vil slippe inn. I dag har mange fått øynene opp for denne praktiske og stilfulle formen for solskjerming, og stadig flere velger lamellgardiner hjemme. 

La solskjermingen sette preg på interiøret

Lameller kommer i alle farger og tettheter. Selv om de har lav tetthet, og altså er transparente, hindrer de likevel innsyn godt – men det fine dagslyset kan slippe gjennom. Lameller er et fint alternativ for deg som ikke vil ha gardiner, men som synes persienner, markiser og rullegardiner blir for enkelt. Velg lamellgardiner i en farge som matcher ditt interiør, og la dem ramme inn rommet på en fin måte. 

Hvorfor ikke ramme inn et ellers så hvitt rom med høstens mest populære grønn- og blåtoner?  

Lamellgardiner

Passer like godt hjemme som på kontoret

Med lamellgardiner er det enkelt å både åpne og lukke for innsyn og sjenerende refleksjon på skjermer. Skal du ha et privat møte? Lukk igjen gardinene. Ønsker du å se ut, og slippe inn sola? Åpne de opp helt, eller delvis. Lamellene har skråvinkel fra 0 til 180 grader, som gjør at du har full kontroll over hva du slipper inn. 

På svært store vinduer eller glassvegger, kan lameller passe godt. Plisségardiner kan bli tunge, mens lameller er enkle å åpne og lukke. Har du skyvedør i glass ut til verandaen, kan lamellene henges på skinner, eller på hver sin side av døren som et sceneteppe. 

Flere bruksområder enn solskjerming

Lameller trenger ikke nødvendigvis bare å henge i vinduene. De egner seg også godt som både romdeler, og for mer fleksible møterom på kontoret. På arbeidsplasser hvor de ansatte har egne kontorer, gir lamellgardiner de ansatte mulighet til å lukke igjen og trekke seg tilbake når de trenger det, og åpne opp når det kan passe med besøk.

Derfor bør du velge lamellgardiner

  • Fleksibel og effektiv skjerming av sol og innsyn
  • Moderne og trendy utseende
  • Du velger hvor mye skjerming du vil ha, helt åpent eller helt lukket
  • Gir et naturlig og pent lys 
  • Mange bruksområder, passer i alle rom både hjemme og på kontoret
  • Kan dekke store vinduer og områder, og passer godt på hver side av terrassedører
  • Kan styres med stang, snor, app, fjernkontroll eller veggbryter
  • Støvavvisende overflate og enkle å rengjøre

Se bilder, brosjyrer og les mer om våre lamellgardiner her

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »