Derfor valgte vi Lady

For Ann Karin og Arild Westbye var Lady førstevalget som leverandør av solskjerming da de skulle renovere huset. Her forteller de hvorfor.

Ekteparet Westbye kjøpte i 2022 rekkehus i Lillestrøm og valgte å totalrenovere hele huset. Her ønsket de både innvendig og utvendig solskjerming og valget falt på Lady.

– Vi har benyttet oss av Ladys tjenester tidligere og har vært godt fornøyd. Derfor var det helt naturlig å sjekke ut hva de kunne levere denne gangen også. De hadde et stort og bra utvalg og vi fant det vi var på jakt etter, sier Arild Westbye.

Ann Karin og Arild Westbye er svært fornøyd med både løsninger, pris og service fra Lady Solskjerming.

Positivt møte med Ladys selger

Westbye forteller om et positivt første møte med Ladys representant.

– Vårt første møte med selgeren fra Lady var positivt og veldig hyggelig. Lady forsto raskt hva vi ønsket og kom opp med forslag som etter hvert ble en veldig bra løsning for oss, sier Westbye.

Kvalitet og fargevalg

Paret har vært svært fornøyd med kvaliteten på det Lady har levert tidligere, og forventer det samme denne gangen.

– Det ser veldig bra ut og det er heller ingen grunn til å forvente noe annet enn at dette er bra, med den erfaringen vi har med Lady fra før. Vi har gjennomført en totalrenovasjon av huset og er veldig godt med den løsningen vi har fått. Både fargevalgene og den totale løsningen ble akkurat som vi hadde ønsket oss.

Fargevalg er viktig når du pusser opp eller maler om. Se hvordan en grønn plante skaper en fin kontrast til fargene på veggen og plissegardinen.

                      Ekteparet Westbye har valgt samme stil plissegardiner i hele stue/spisestue/kjøkken i åpen løsning. Her fra vinduet med spisebordet.  

Lady best på løsninger, service og pris

På spørsmål om hva som var viktigst av kvalitet og pris, svarer Westbye begge deler.

– Det som var det viktige for oss var kombinasjonen av løsninger, service og pris. I den prosessen med totalrenovering vi gjennomførte er helheten viktig. Derfor valgte vi Lady.

Plissegardiner på kjøkkenet kan med fordel bestilles i materiale som tåler vann.

Innholdsliste

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig?

Vi i Lady har et bredt utvalg av løsninger og står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål!

Flere artikler
Forbered hjemmet ditt på vårens ankomst

Selv om mars fortsatt kan være kald, begynner solen å gjøre sin tilbakevendende opptreden. Mars bringer med seg håp om lysere dager, mildere temperaturer og tegn på at våren

Få et trivelig hjemmekontor

I takt med økningen av hjemmekontor, har behovet for et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø blitt viktigere enn noensinne. Nå skal vi se nærmere på hvordan optimal innvendig solskjerming kan

Reduser energiforbruket med solskjerming

Visste du at du kan spare strøm med solskjerming? Når vintermånedene setter inn og kulden sniker seg inn, er det ikke bare behagelig oppvarming som står øverst på listen