Ingen grunn til å flytte inn om høsten er her

Høsten nærmer seg, og det blir kjøligere ute på kvelden. Men har du en fin uteplass, kan du fremdeles nyte den, med en terrassevarmer. 

Vi nordmenn sies å være verdensmestere i oppussing, og mange av oss legger stor flid i verandaen, terrassen eller uteplassen. Med en pergola eller et terrassetak har du fort en ekstra «stue», og investerer du også i en levegg eller to, har du en uteplass du kan bruke både i sterk sol, lett regn og om det kommer en kjølig trekk.

Les mer: Uterom for tre årstider

Forleng utesesongen med terrassevarmer

Høsten er utrolig fin, med høstfarger på bladene og høstmørket som senker seg rundt huset. Dessverre er det sånn at temperaturen også senker seg slik at det etter hvert blir litt kjølig, uansett hvor vakre omgivelsene er. Men med en terrassevarmer holder du varmen i godt selskap med familie og venner – eller alene med en god bok.

Terrassevarmer uten «det røde lyset»

Terrassevarmeren Provida ULTRON gir deg effektiv oppvarming av terrassen, uten å avgi det klassiske røde lyset du kanskje forbinder med gamle terrassevarmere. Ultra Low Glare Pluss-teknologi avgir ekstremt lite lys. Det lille lyset som er, er behagelig gult og mykt.

Terrassevarmer som tåler vind og regn

Ladys terrassevarmer har IP65-godkjenning. Det betyr at den er støvtett og tåler å bli «spylt» med vann. Ultron tåler med andre ord vær og vind. Terrassevarmeren har spesialtilpasset reflektor og er bygget i rustbestandig aluminium. Dermed trenger du ikke bekymre deg for regn eller til og med sjøsprøyt.

Er terrassevarmer dyrt?

Vår påstand er at terrassevarmer ikke er spesielt dyrt, fordi:

 • En terrassevarmer er sannsynligvis den rimeligste enkeltinvesteringen du kan gjøre på terrassen din, og den er svært effektiv.
 • Selv om strømmen er dyr, koster det relativt lite å bruke terrassevarmeren. Mens panelovner og annen innendørs oppvarming står på i timevis hver dag for å varme opp rommet, virker en terrassevarme med direkte, infrarød stråling. Den trenger ikke varme opp lufta rundt deg, den varmer bare opp deg. Det gjør at terrassevarmeren kun står på den tida du sitter ute. I tillegg kommer Ladys terrassevarmer med fjernkontroll og seks ulike effekttrinn, slik at du kan justere effekten etter behovet.

Fakta om Provida ULTRON terrassevarmere

 • Terrassevarmere bruker infrarødt lys der strålene varmer opp det de «treffer på» uten å tape varme til den kalde lufta. De kommer i to ulike versjoner, kortbølge og mellombølge. Mens mellombølge sies å likne på den intense varmen du kan føle av å sitte ved et bål, minner kortbølgevarmere mer om varmen du får fra solstrålene på sommeren. Ladys terrassevarmere bruker kortbølge.
 • Avgir god varme med enten 1750W eller 2000W
 • Kommer med fjernkontroll med 6 effektnivåer
 • Har god sidespredning som sikrer god varmefordeling
 • Reflektor spesialtilpasset norske forhold, slik at varmen går dit du ønsker
 • Tåler å henge ute i alle typer vær
 • Laget i formstøpt aluminium som gjør den svært rustbestandig
 • Auto shut-off etter 9 timer
 • Leveres med to ulike braketter; en for veggmontering og en for takmontering

Innholdsliste

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig?

Vi i Lady har et bredt utvalg av løsninger og står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål!

Flere artikler
Forbered hjemmet ditt på vårens ankomst

Selv om mars fortsatt kan være kald, begynner solen å gjøre sin tilbakevendende opptreden. Mars bringer med seg håp om lysere dager, mildere temperaturer og tegn på at våren

Få et trivelig hjemmekontor

I takt med økningen av hjemmekontor, har behovet for et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø blitt viktigere enn noensinne. Nå skal vi se nærmere på hvordan optimal innvendig solskjerming kan

Reduser energiforbruket med solskjerming

Visste du at du kan spare strøm med solskjerming? Når vintermånedene setter inn og kulden sniker seg inn, er det ikke bare behagelig oppvarming som står øverst på listen