Forleng sommeren med utestue

Overskrift-banner

Alle som har opplevd et par norske somre, vet at den er forholdsvis kort, og at været kan være ganske ustabilt. Du har helt sikkert opplevd å måtte flykte innendørs når sommerregnet plutselig setter inn, eller å småfryse fordi vinden uler rundt hushjørnet på en ellers flott sommerdag. Været får du som kjent ikke gjort noe med, men velger du de riktige produktene på terrassen kan du forlenge sommeren med en utestue. Da kan du sitte utendørs selv om det skulle komme en regnskur eller blåse litt i overkant mye. 

For å beskytte deg mot regnet, kan du eksempelvis vurdere et glass- eller terrassetak. Her finnes det utrolig mange valgmuligheter, og løsningene kan skreddersys akkurat dine behov.

Glasstak slipper lyset inn

Velger du et glasstak får du et helt gjennomsiktig tak som slipper alt lyset inn og som gir deg maksimal utsikt mot himmelen. Det er imidlertid ikke til å komme unna at solen også kan bli i meste laget fra tid til annen, så derfor er det fullt mulig å kombinere et glasstak med ulike løsninger for solskjerming. For eksempel screens eller markiser som monteres over eller under taket og gjør det enkelt å stoppe solen når den skinner som mest. Det finnes faktisk også glasstak med integrert utvendig markise.

terassendaecher-

Terrassetak skjermer for solen

Et terrassetak er laget av en duk i PVC eller liknende materiale, og er ikke gjennomsiktig. Går du for en variant med aluminiumsspiler kan du imidlertid åpne taket og slippe inn lyset dersom du vil. Liknende type tak får du også ved å gå for en Lux pergola fra Lady solskjerming. Den kan enten monteres frittstående med en størrelse på inntil 6 x 6 meter, eller veggmontert med en størrelse på inntil 7 x 7 meter. Både glass- og terrassetak kan dessuten kombineres med sidevegger og glassdører for å lage en skikkelig utestue.

Varmeelementer og lys for komfort og eleganse

Går du i tillegg for et tak med varmeelementer eller varmeovner, er det ikke noe problem å forlenge utesesongen ganske vesentlig. Det er ikke så mye varme som skal til for å gi akkurat den lunken du trenger for å nyte tiden utendørs på litt hustrige dager. Blir det litt mørkt, skal du vite at det er mulig å få både glass- og terrassetak levert med integrerte LED-strips som gir et elegant lys i flere ulike farger.

Ønsker du mer informasjon om hvordan du lager en hyggelig utestue?

Lady leverer flere løsninger i begge produktkategorier. Les mer om hva vi tilbyr innen glass- og terrassetak, eller bestill en uforpliktende befaring.

Ta gjerne kontakt med oss!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »