Utvendig solskjerming

– Alle våre utvendige produktgrupper –

Nordmenn er generelt svært glade i sollys. Sollyset gir oss mer energi, og er som regel svært etterlengtet etter en lang og mørk vinter. Iblant føler vi likevel behov for skjerme oss mot solen, og spesielt på varme sommerdager kan det være godt å holde den verste varmen og lyset litt unna. Hos oss finner du gode løsninger som dekker alle dine behov for utvendig solskjerming.

Hold varmen ute

Dersom det er viktig for deg å holde varmen ute, er utvendig solskjerming den mest effektive løsningen. Solskjermingen vil absorbere mye av varmen før den treffer vindusruten, og dermed holde den ute fra boligen. Vi tilbyr følgende løsninger for å holde varmen ute:

Økt komfort på uteplassen

Også utenfor huset kan det iblant være godt med ekstra skygge. Selv om det er deilig å sitte i solen på en vakker sommerdag, er det fint å ha muligheten til å ta en pause fra både solstrålene og varmen. Oppgrader derfor uteplassen med en terrassemarkise for optimal komfort og trivsel.

Kontakt oss gjerne for en kostnadsfri befaring.

Terrassemarkise

Terrassemarkiser

Lady Solskjerming tilbyr skreddersydde markiseløsninger som dekker dine behov for solskjerming på uteplassen.

Terrassemarkiser2

Persienner

Persienner er en fleksibel og brukervennlig solskjermingsløsning som kler alle fasader og kan leveres i en rekke ulike modeller.

Terrassemarkiser3

Screens

Screens er et meget stilrent produkt som integreres godt i fasaden på huset. I tillegg til lekkert design, tar produktet liten plass og imøtekommer de samme behovene som mer tradisjonelle solskjermingsprodukter.

Terrassemarkiser4

Vindusmarkiser

En god markise skjermer mot direkte sollys, bidrar til lavere innetemperatur og ser delikat ut på husveggen. Våre vindusmarkiser skiller seg fra andre vindusmarkiser ved at de har en tett toppkasse som gir optimal beskyttelse av markisens duk.

Fjernkontroll

Automatikk og motorisering

Med automatisert solskjerming slipper du å passe på solskjermingen, og likevel ha optimal solskjerming av ditt hjem til enhver tid.

Provida ULTRON terrasseveramer samlebilde

Terrassevarmer

Med nyheten ULTRON får du effektiv oppvarming av terrassen. ULTRON er designmessig pen, med en elegant matt finish. Dette er en terrassevarmer som tåler vær og vind.

Glasstak

Glasstak

Vi nordmenn elsker å være ute, og ikke minst elsker vi å være på terrassen og nyte en bedre middag eller noe godt i glasset med familie og venner. Glasstak er derfor det beste alternativet for å kunne nyte en lang sesong på terrassen.

Terrassetak

Terrassetak

Med et terrassetak kan du bruke egen uteplass i all slags vær, og dette er ettertraktet her i Norge fordi vi har svært skiftende værforhold.

Sotezza takmarkise

Takmarkiser

Lady Solskjerming har både innvendige og utvendige takmarkiser som dekker alle dine behov for å dempe sol og varme.

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.