Terrassetak

Dersom du ønsker en solskjerming som er litt stødigere og mer solid enn en vanlig markise, kan et terrassetak være et godt alternativ. Terrassetak er laget for å tåle sterk vind, har lang levetid og gir god beskyttelse mot all slags vær.

Terrassetak for alle værforhold

Terrassetak har vært vanligst blant restauranter og kafeer, men de siste årene har også flere privatpersoner vist interesse. Med et terrassetak kan du bruke egen uteplass i all slags vær, og dette er ettertraktet her i Norge fordi vi har svært skiftende værforhold.

Våre terrassetak festes med sterke skinner på sidene og stolper festet til bakken. Velger du i tillegg å montere på sidevegger, får du en lun og beskyttet spise- og sitteplass. Det er også mulighet for å koble varmeelementer til terrassetaket. Dette gir deg en uteplass som kan brukes året rundt.

Vi tilbyr ulike typer terrassetak

Lady Solskjerming har sett en økende interesse for terrassetak, og derfor tilbyr vi to ulike typer terrassetak.

Aluminiumsspiler gir økt fleksibilitet

Noen av våre systemer leveres med justerbare aluminiumsspiler som gir mer fleksibilitet enn en vanlig duk. Spilene kan åpnes for å slippe inn sollys etter ønske, og lukkes for å beskytte mot plutselige regnskurer. Med spilene lukket er taket helt regntett. Systemene med aluminiumsspiler er våre mest robuste. Disse tåler mer vind og snølast enn terrassetakene med duk.

Automatikk og motorisering

Motorisering av ditt terrassetak gjør at duken trekkes inn eller ut etter værforholdene. Hvis du har pergola, vil lamellenes posisjon tilpasses forholdene.

Ønsker du et uforpliktende prisoverslag på et terrassetak? Kontakt oss her, så kan vi hjelpe deg.

Lady Pergola LUX

Lady Pergola LUX

Lamelltak - Frittstående eller veggmontert.

Terrassetak

Plaza Viva

Grunnet Plaza Viva sin meget solide konstruksjon, er den godt egnet for montering på takterrasser, vindutsatte områder, ved sjøen og der du krever litt mer.

Pergotex

Pergotex

Terrassetak av høyeste kvalitet med prisvinnende design. Har stabil konstruksjon slik at den tåler mye vind.

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Hvis service, reklamasjon eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.