Velg en tidløs solskjerming

Dupligardiner

Solskjerming er en viktig del av interiøret i boligen din, både estetisk og funksjonelt. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av produkter slik at du alltid finner noe som passer din stil og behov. Når du skal velge kan det lønne seg å gå for en tidløs utforming og farge. Da har du glede av solskjermingen din i mange år fremover.

En investering du har i lang tid

Solskjerming kan være en stor investering for mange, og det er derfor lurt å velge noe som ikke må skiftes ut med det første. Det kan derfor være lurt å unngå trendy farger, mønster eller print. Velg en nøytral farge du vet du kan leve med i mange år fremover, uansett hvilke trender som kommer og går.

Terrassemarkiser3

Vær bevisst på solskjermingens tiltenkte plassering

Vårt tips er å velge produkter som er tidløse, slik at de alltid vil fungere. Tenk heller kreativt når du velger interiør, planter og andre elementer som er enkle å skifte ut. Det kan også lønne seg å ta solskjermingens tiltenkte plassering i betraktning når du vurderer ulike løsninger. Vil solskjermingen være utsatt for sterk sol store deler av dagen er det lurt å velge solskjerming som ikke falmer eller blir stygge. Er plassen utsatt for vær og vind er også dette noe å ta hensyn til når man velger solskjerming.

Forskjellige rom krever forskjellig solskjerming

På barnerommet er det stort sett sollys og varme man ønsker å skjerme mot, i TV-stuen ønsker man kanskje en plisségardin for solskjerming og på soverommet vil de fleste ha muligheten til å gjøre det mørkt og svalt. På denne måten varierer behovene etter hvor i huset man befinner seg. Ulike typer solskjerming har forskjellige styrker og svakheter. Dette gjør også at ulike løsninger vil egne seg på ulike deler av eiendommen, og at det finnes en solskjerming som egner seg uansett hvilke behov du har. 

Les mer om ulike solskjermingsløsninger for ulike rom i huset her.

Solskjerming som passer dine behov

Solskjerming er noe man har i mange år. Velg derfor den solskjermingen som best dekker dine behov, og som du vet at du ikke går lei. Nøytrale farger er aldri feil og egner seg i alle boligens rom. Vi i Lady Solskjerming har lang erfaring med ulike solskjermingsløsninger, og hjelper deg med alt fra behovskartlegging til montering av din ideelle solskjerming.

Kontakt oss gjerne for en kostnadsfri befaring.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »