Forskjellige rom krever ulik solskjerming

Vi anbefaler alltid solskjerming som oppfyller kundenes spesifikke behov. Det finnes produkter som passer bedre mot spesielle utfordringer enn andre. Men vi har likevel noen ekstra tips til rom og vinduer som kan være vriene å skjerme.

Insektgardiner for underetasjer

I første etasjer og sokkelleiligheter anbefaler vi ofte insektgardiner for dem som er plaget med mygg og andre uønskede gjester. Insektgardinen fra Lady har sideskinner, topp- og bunnlister som tetter 100 %, og gir deg muligheten til å lufte når du vil. På innsiden av vinduet kan vi montere mørkleggingsgardin, slik at du både kan sove mørkt og svalt, men samtidig slippe luften inn.

Solskjerming til badet

På badet er det stort sett innsyn man ønsker å skjerme mot. Da anbefaler vi som oftest plisségardiner, som kan trekkes opp slik at man beskytter mot innsyn, men likevel få inn dagslyset. Dersom badet ditt er godt ventilert, tåler plisségardinene dampen. Dersom vinduet får direkte vannsprut på seg, pleier vi å anbefale folie. Folie med «melkefarge» gjør at du får inn sollyset, men unngår at noen kan se inn. Folien kan dekke hele eller deler av vinduet.

Solskjerming på soverommet

På soverommet vil de fleste skjerme mot både varme og lys. Selv om du ikke er plaget av sollyset, kan det være forstyrrende trafikk- og utelys som plager deg. Ønsker du soverommet helt mørklagt anbefaler vi rullegardin eller screen med blackcoat-duk. Da får du totalt mørke på soverommet.

Til svært store vinduer

Har du store vindusflater, eller vinduer som dekker to etasjer, anbefaler vi lamellgardiner. Annen form for solskjerming kan bli tungt å håndtere når de dekker store flater, men lameller er enkle å håndtere uansett størrelse. Med lamellgardiner kan du styre sollys og innsyn etter dine behov, og samtidig gi boligen din et trendy og moderne utseende. Lameller passer også godt på hver side av terrassedøren, og kan monteres sånn at den kan trekkes bort fra døren når den skal brukes.

Til vinduer med spesiell utforming

Til vinduer med utradisjonell utforming, som runde, skrå eller triangelformede vinduer, anbefaler vi plissé- eller rullegardin. Vi kan tilpasse gardinen ned til millimeteren, slik at de passer for alle typer vinduer.

Vi anbefaler alle våre kunder å bestille en befaring for å avdekke behov, og for å finne ut av hva som passer best i ditt hjem. Meld din interesse i skjemaet på denne siden.

Innholdsliste

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig?

Vi i Lady har et bredt utvalg av løsninger og står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål!

Flere artikler
Forbered hjemmet ditt på vårens ankomst

Selv om mars fortsatt kan være kald, begynner solen å gjøre sin tilbakevendende opptreden. Mars bringer med seg håp om lysere dager, mildere temperaturer og tegn på at våren

Få et trivelig hjemmekontor

I takt med økningen av hjemmekontor, har behovet for et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø blitt viktigere enn noensinne. Nå skal vi se nærmere på hvordan optimal innvendig solskjerming kan

Reduser energiforbruket med solskjerming

Visste du at du kan spare strøm med solskjerming? Når vintermånedene setter inn og kulden sniker seg inn, er det ikke bare behagelig oppvarming som står øverst på listen