Superfornøyd med Ladys fagfolk

IMG_8004

Ekteparet Malting har en stilig leilighet på Frogner i Oslo. Derfor setter de høye krav også til både interiørgardiner og montører. Valget falt på Lady – to ganger.

Vibeke og Morten Malting flyttet fra enebolig med usjenert hage til en leilighet i første etasje på Frogner. Leiligheten var nyoppusset, men ekteparet savnet en god løsning for hvordan de kunne redusere innsyn fra gaten, uten å sette inn gardiner som stjeler alt lyset.

Lady solskjerming ble anbefalt

– Vi fikk anbefalt Lady fra bekjente, de ble beskrevet som et pålitelig firma, flinke og nøyaktige. Derfor valgte vi plissegardiner fra Lady til stue og spisestue. Det var de rommene det hastet mest med, da vinduene der vender ut mot gaten, forteller Morten Malting.

Det var viktig for Vibeke og Morten at gardinene matchet stilen i en nyoppusset leilighet, med høy kvalitet på materialer, fine detaljer og for eksempel stukkatur i taklistene i flere rom.

Dyktige fagfolk på solskjerming

– Vi trengte gardiner som sto i stil med interiøret ellers. Lady stilte med dyktige fagfolk som hjalp oss med å velge rett modell i et stort utvalg av plissegardiner. Og de har ikke minst dyktige montører som jobbet sammen med oss for å finne best mulig plassering av gardinene i de dype vinduskarmene, forklarer Vibeke. Hun satte stor pris på montørens evne til å få til et penest mulig sluttresultat, og at han alltid var nøye på å ikke ødelegge lister og utforinger med skruer. Det var viktig å få det penest mulig inne i glassvinduene og ikke dekke kryssene i vinduene.

628EE9ED-8092-4FBD-AFFC-E6964FD41BBC

Gode erfaringer med Lady

Plissegardinene i stuene ble montert i fjor sommer, og et halvår senere var ekteparet på Frogner klar for nye gardiner også på kjøkken og soverom. Dermed kontaktet ekteparet Lady på nytt, siden erfaringene med forrige prosjekt var så gode.

– Løsningen vi hadde på soverommet var ikke helt bra, vi ønsket en gardin som mørkla rommet bedre når vi skulle sove, men samtidig ha samme fleksibilitet med tanke på dagslys og innsyn som vi hadde i stuen, forklarer Morten.

9E14AF1A-687E-488E-852F-DC00698A6BF8

Mørkleggende gardiner til soverommet

Valget falt på Dupli, doble plissegardiner i blackoutmateriale. Lady anbefalte en modell med styreskinner, noe som fjerner det aller meste av lyslekkasjen som måtte komme mellom gardin og vinduskarm med en standard plissegardin.

– Vi er superfornøyde med sluttresultatet. Lady har skikkelige fagfolk, både under rådgivning, planlegging og montering, sier Morten som sammen med kona kan glede seg over en komplett, nyoppusset leilighet med nye interiørgardiner fra Lady.

Dette er Vibekes og Mortens plissegardiner

  • Stue og spisestue: Dupli doble plissegardiner i hvitt, modell AO10, fritthengende betjening (free parking). Det doble stoffet i hvit farge slipper inn dagslys, men skjermer for sol og innsyn fra gaten. Med Free parking kan gardinen dekke akkurat den delen av vinduet som du ønsker. Manuelt grep på gardinen.
  • Soverom: Dupli doble plissegardiner med styreskinne, blackout-materiale i sølvgrå farge, modell AO20. Fritthengende betjening (free parking). Også her manuelt grep på gardinen.
  • Kjøkken: samme stoff som på stue, modell AO10. Her snorbetjent og en løsning hvor gardinen trekkes ned fra øvre vinduskarm.

Lady har et bredt utvalg innen solskjerming

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig? Vi står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål! 

Flere nyheter