Solskjerming til store vinduer

Mange funksjonshus og nye, trendy boliger har større flater dekket av vinduer. Dette gir masse lys på dagtid, noe som gjerne gjør underverker for humør og trivsel. Ulempen er imidlertid at det iblant kan bli for mye av det gode, da man er svært utsatt for varme og skarpt lys gjennom rutene. Med dette følger behovet for en effektiv solskjermingsløsning. Vi i Lady er godt kjent med problematikken rundt store vinduer og solskjerming, og tilbyr funksjonelle løsninger til alle boliger og vinduer. 

Lamellgardiner er perfekt for store vinduer

Lamellgardiner er den perfekte solskjermingen til store vinduer. De gir et elegant uttrykk, er stilrene og gjør det enkelt å regulere lys som slippes inn i boligen. Lameller kan skreddersys etter dine ønsker og behov, og kommer i mange ulike farger. Har du et ønske om en unik farge, som ikke allerede er en del av vårt sortiment, så klarer vi å produsere den eksakte fargen du ønsker på solskjermingen. Dermed kan du få akkurat den stilen du ønsker i din bolig.

Flott design som skjermer for sol og innsyn

Når vinduene er store, sier det seg selv at de dekker store flater i boligen. Solskjerming for store vinduer har dermed en tendens til å være svært synlig. Derfor vil mange ønske å kombinere optimal funksjonalitet med et flott design. De loddrette linjene i lamellene gir en perfekt balanse mellom lys og skjerming. Når lamellene er åpne, slippes lys inn i rommet. Samtidig skjermer de for innsyn og du slipper å føle deg eksponert. 

Lamellgardiner kan enkelt tilpasses skrå vinduer eller vinduer med flere ulike vinkler. Dermed kan alle husets rom få stilrene uttrykk med lamellenes loddrette linjer. 

Screens for store vinduer

Det er ikke bare innvendig solskjerming som egner seg når du skal dekke store flater. Screens er generelt et populært solskjermingsalternativ, og vår XL Zipscreen er laget spesielt for å skjerme store vinduer. Screens egner seg utmerket til å stenge varmen ute og på den måten bedre inneklimaet. Samtidig skjermer den for innsyn på dagtid, uten at du må gi avkall på utsyn og utsikt. Zipscreen er en robust og pålitelig form for solskjerming, som tåler norske værforhold svært godt.

Solskjerming med og uten motor

For å tilpasse oss ulike ønsker og behov tilbyr vi solskjerming med og uten motor. Stadig flere velger motorisert solskjerming, og spesielt for store vinduer er dette en god løsning da dette gir enklere manøvrering uten stang eller sveiv. Våre automatiserte solskjermingsløsninger kan styres med bryter, fjernkontroll eller via app på mobilen. 

Manuell styring kan fungere fint dersom du kun har et eller få vinduer du skal skjerme. Jo større eller flere vinduer du har, desto mer behagelig blir det når solskjermingen er automatisert og kan utføres elektrisk! 

Solskjerming til store og unike vinduer er ingen problem for Lady

Vi i Lady Solskjerminger klarer å finne løsninger til vinduer uansett utforming. Enten du har et skrått, vinklet eller mye større enn på dagens standardhus, hjelper vi deg med å finne en god løsning. Vi kommer gjerne på en kostnadsfri befaring. Da får vi de beste forutsetninger for å kartlegge dine behov og skreddersy en løsning som dekker disse.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om solskjerming til store vinduer.

Innholdsliste

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig?

Vi i Lady har et bredt utvalg av løsninger og står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål!

Flere artikler
Forbered hjemmet ditt på vårens ankomst

Selv om mars fortsatt kan være kald, begynner solen å gjøre sin tilbakevendende opptreden. Mars bringer med seg håp om lysere dager, mildere temperaturer og tegn på at våren

Få et trivelig hjemmekontor

I takt med økningen av hjemmekontor, har behovet for et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø blitt viktigere enn noensinne. Nå skal vi se nærmere på hvordan optimal innvendig solskjerming kan

Reduser energiforbruket med solskjerming

Visste du at du kan spare strøm med solskjerming? Når vintermånedene setter inn og kulden sniker seg inn, er det ikke bare behagelig oppvarming som står øverst på listen