Solskjerming til store vinduer

Dupligardiner

Mange funksjonshus og nye, trendy boliger har større flater dekket av vinduer. Dette gir masse lys på dagtid, noe som gjerne gjør underverker for humør og trivsel. Ulempen er imidlertid at det iblant kan bli for mye av det gode, da man er svært utsatt for varme og skarpt lys gjennom rutene. Med dette følger behovet for en effektiv solskjermingsløsning. Vi i Lady er godt kjent med problematikken rundt store vinduer og solskjerming, og tilbyr funksjonelle løsninger til alle boliger og vinduer. 

Lamellgardiner er perfekt for store vinduer

Lamellgardiner er den perfekte solskjermingen til store vinduer. De gir et elegant uttrykk, er stilrene og gjør det enkelt å regulere lys som slippes inn i boligen. Lameller kan skreddersys etter dine ønsker og behov, og kommer i mange ulike farger. Har du et ønske om en unik farge, som ikke allerede er en del av vårt sortiment, så klarer vi å produsere den eksakte fargen du ønsker på solskjermingen. Dermed kan du få akkurat den stilen du ønsker i din bolig.

Gule lamellgardiner

Flott design som skjermer for sol og innsyn

Når vinduene er store, sier det seg selv at de dekker store flater i boligen. Solskjerming for store vinduer har dermed en tendens til å være svært synlig. Derfor vil mange ønske å kombinere optimal funksjonalitet med et flott design. De loddrette linjene i lamellene gir en perfekt balanse mellom lys og skjerming. Når lamellene er åpne, slippes lys inn i rommet. Samtidig skjermer de for innsyn og du slipper å føle deg eksponert. 

Lamellgardiner kan enkelt tilpasses skrå vinduer eller vinduer med flere ulike vinkler. Dermed kan alle husets rom få stilrene uttrykk med lamellenes loddrette linjer. 

Screens for store vinduer

Det er ikke bare innvendig solskjerming som egner seg når du skal dekke store flater. Screens er generelt et populært solskjermingsalternativ, og vår XL Zipscreen er laget spesielt for å skjerme store vinduer. Screens egner seg utmerket til å stenge varmen ute og på den måten bedre inneklimaet. Samtidig skjermer den for innsyn på dagtid, uten at du må gi avkall på utsyn og utsikt. Zipscreen er en robust og pålitelig form for solskjerming, som tåler norske værforhold svært godt.

Solskjerming med og uten motor

For å tilpasse oss ulike ønsker og behov tilbyr vi solskjerming med og uten motor. Stadig flere velger motorisert solskjerming, og spesielt for store vinduer er dette en god løsning da dette gir enklere manøvrering uten stang eller sveiv. Våre automatiserte solskjermingsløsninger kan styres med bryter, fjernkontroll eller via app på mobilen. 

Manuell styring kan fungere fint dersom du kun har et eller få vinduer du skal skjerme. Jo større eller flere vinduer du har, desto mer behagelig blir det når solskjermingen er automatisert og kan utføres elektrisk! 

Solskjerming til store og unike vinduer er ingen problem for Lady

Vi i Lady Solskjerminger klarer å finne løsninger til vinduer uansett utforming. Enten du har et skrått, vinklet eller mye større enn på dagens standardhus, hjelper vi deg med å finne en god løsning. Vi kommer gjerne på en kostnadsfri befaring. Da får vi de beste forutsetninger for å kartlegge dine behov og skreddersy en løsning som dekker disse.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om solskjerming til store vinduer.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »