Slik får du det mørkt på soverommet

Hvem har vel ikke kommet inn på soverommet og tenkt at det både er for varmt og for lyst til at de skal klare å falle i søvn? De aller fleste sover dårligere når atmosfæren på soverommet ikke er optimal, og helst vil vi ha det mørkt og svalt når vi sover. Riktig solskjerming på soverommet vil ha stor innvirkning på inneklimaet. Hos oss får du både mørkleggingsgardiner med 100 % lystetthet samt løsninger med ulik grad av mørkleggende effekt.

Mørkleggingsgardin gir best nattesøvn

Forskjellige typer solskjerming demper lyset i ulik grad. Med mange alternativer tilgjengelig kan du derfor velge den løsningen som gir den grad av lysinnslipp som du ønsker. Undersøkelser viser at nattesøvnen blir bedre når du har det mørkt i rommet. Dette gjør mørkleggingsgardinen til det beste alternativet på de fleste soverom. Denne stenger både sollys og varme ute, slik at du kan få en god natts søvn uavhengig av årstid og været utenfor vinduet.

La mørkleggingsgardinene stå i stil med boligens interiør

Våre mørkleggingsgardiner kan leveres i mange ulike farger og mønstre. Når du velger solskjerming til soverommet, bør naturligvis fordelene det vil ha for nattesøvnen ha øverste prioritet. Det er imidlertid ingenting i veien for å passe på at dine mørkleggingsgardiner står i stil med øvrig interiør på soverommet. Vi leverer mørkleggingsgardiner i sort eller hvitt som standard, men ønsker du andre farger eller mønstre skreddersyr vi gjerne på forespørsel. 

Mørklegg soverommet med plisségardiner

Plisségardinen Honeycell er et annet godt alternativ når du vil ha muligheten til å mørklegge ditt soverom. Disse gardinene kommer både i lystette og lysfiltrerende varianter, og på soverommet vil en lystett gardin være spesielt aktuelt. Plisségardinen har også en rekke andre fordeler: den er lett å vedlikeholde, tar liten plass og gir høy grad av fleksibilitet. Dessuten tar den seg godt ut i ethvert soveværelse.Les mer om hvorfor «alle» velger plisségardiner for tiden her.

Rullegardin med 100 % tetthet

Rullegardiner har vi hatt i alle år, og det ser ikke ut til at den noen gang vil gå av moten.

De er enkle, lett å rengjøre og gir lystett skjerming for både sol, varme og insekter. Dette gjør rullegardinen til en populær investering i mange hjem. Ulike tekstiler og farger gir deg muligheten til å velge hvor mye lys du ønsker at skal filtreres. Enten rullegardinen skal være en semi-lystett eller helt lystett, har vi løsningen du ønsker.

Kontakt oss for gode råd om mørklegging av soverommet

Det finnes mange gode alternativer for solskjerming for deg som vil mørklegge soverommet og bedre din nattesøvn. Vi i Lady Solskjerming har lang erfaring med ulike solskjermingsløsninger, og kommer gjerne med anbefalinger om hva som vil egne seg i din bolig. 

Kontakt oss for mer informasjon om mørkleggingsgardiner eller annen solskjerming.

Innholdsliste

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig?

Vi i Lady har et bredt utvalg av løsninger og står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål!

Flere artikler
Forbered hjemmet ditt på vårens ankomst

Selv om mars fortsatt kan være kald, begynner solen å gjøre sin tilbakevendende opptreden. Mars bringer med seg håp om lysere dager, mildere temperaturer og tegn på at våren

Få et trivelig hjemmekontor

I takt med økningen av hjemmekontor, har behovet for et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø blitt viktigere enn noensinne. Nå skal vi se nærmere på hvordan optimal innvendig solskjerming kan

Reduser energiforbruket med solskjerming

Visste du at du kan spare strøm med solskjerming? Når vintermånedene setter inn og kulden sniker seg inn, er det ikke bare behagelig oppvarming som står øverst på listen