Hvorfor har “alle” plisségardiner?

Plisségardiner

Innvendig solskjerming har store fordeler med tanke på både innsyn og solregulering. De siste årene har plisségardiner blitt svært populært, spesielt i nyoppussede hjem. Gardinene gir et stilrent uttrykk, som passer godt inn både på kjøkken og i stuen. Her kan de slippe gjennom en behagelig lysmengde, som tilpasses dine ønsker og behov.

Hvilke fordeler har plisségardiner?

Tidligere var persienner og rullegardiner mye brukt som solskjerming, men i det siste har plisségardiner blitt et stiligere alternativ. I tillegg til at det er et pent alternativ, har de også gode solbeskyttende og isolerende egenskaper, hvor de hindrer stor utveksling av varme om sommeren og vinteren. Gardinene kan monteres innvendig på alle slags vinduer og dører, slik at dette tilpasses ditt hjem.

Plisségardiner

Plisségardiner i mange ulike varianter

Lady Solskjerming ønsker at de fleste skal kunne velge ut en plissévariant som passer best til deres hjem. Derfor tilbyr vi mange ulike farger, mønstre og tekstiler. I tillegg er det mulig å velge mellom motorisert styring av gardinene, som gjør det enklere å justere høyden avhengig av solen, eller manuell styring. Dette er en litt billigere variant, men avhenger selvfølgelig av hva du har behov for.

Hva tilbyr vi?

Lady Solskjerming tilbyr lystette eller lysfiltrerende plisségardiner. Stoffene kan leveres i mange forskjellige varianter og kvaliteter, i tillegg til ulike farger og mønstre:

  • Transparent
  • Semi-transparent
  • Solreflekterende
  • Delvis mørkleggende
  • Mørkleggende

Våre plisségardiner kan bestilles som ett enkelt lag med stoff, eller med to lag. Dersom du velger gardin med to lag, vil ikke opptrekkssnorene synes i gardinen. Det vil gi et stilrent uttrykk i vinduet. Lady Solskjerming samarbeider med Honeycell, som leverer plisségardiner. Honeycell leverer gardiner med disse tetthetene:

  • 25 mm
  • 32 mm
  • 64 mm
Plisségardiner detalj

Rengjøring av plisségardiner

Det er enkelt å vedlikeholde plisségardiner. Som oftest vil det være nok å gå over jevnlig med en fjærkost eller støvsuger på lav effekt i tillegg til å bruke børsten. Ettersom plisségardinene består av tekstil, må eventuelle flekker fjernes så raskt som mulig. Bruk da med en myk svamp, lunket vann og et ikke-syntetisk vaskemiddel. Husk at tekstiler med metallisert bakside ikke bør rengjøres med vann, da det kan skade det metalliserte belegget. Ta en titt på denne siden dersom du ønsker mer informasjon om rengjøring av plisségardiner.

Dersom du ønsker montering eller levering av plisségardiner – ta kontakt med oss!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »