Hva skal jeg velge til kjøkkenet når det kommer til solskjerming?

Persienner er enkle å rengjøre og egner seg derfor spesielt godt på et kjøkken. Hva skal jeg velge til kjøkkenet når det kommer til solskjerming?

Når det kommer til valg av gardinløsning på kjøkkenet er det to ting man må tenkte på:

  • At det skal lages mat der.
  • Hvilken retning kommer solen fra?

Man kommer ikke unna at det vil være en del stekeos på kjøkkenet. Det kommer også til å komme på din solskjerming. Derfor kan det være greit å tenke på en variant som kanskje ikke er så vanskelig å vaske. Persienner er enkle å rengjøre og egner seg derfor spesielt godt på et kjøkken. Det høres kanskje litt kjedelig ut med persienner. Ikke hos Lady Solskjerming! For hos oss har du så mange varianter og farger å velge mellom at vi nesten ikke har tellingen! Du kommer til å finne en som passer for akkurat ditt hus!

Det andre som er viktig å tenkte på er hvor solen kommer fra. I forhold til mange av de andre rommene i huset har solskjermingen på kjøkkenet en litt større jobb! Den skal nemlig også passe på at maten som ligger på benker og skap ikke blir dårlig. Det er alltid hyggelig med litt lys inn, men pass på at de områdene på kjøkkenet ditt hvor det ligger mat på benken(fruktkurver, brødbokser, osv) bilr dekket godt.

Sist, men ikke minst må du finne noe som passer den stilen dere kjører på kjøkkenet. La deg gjerne inspirere av bildene du ser på vår side, eller ring oss for en gratis befaring av ditt hus!

Innholdsliste

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig?

Vi i Lady har et bredt utvalg av løsninger og står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål!

Flere artikler
Forbered hjemmet ditt på vårens ankomst

Selv om mars fortsatt kan være kald, begynner solen å gjøre sin tilbakevendende opptreden. Mars bringer med seg håp om lysere dager, mildere temperaturer og tegn på at våren

Få et trivelig hjemmekontor

I takt med økningen av hjemmekontor, har behovet for et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø blitt viktigere enn noensinne. Nå skal vi se nærmere på hvordan optimal innvendig solskjerming kan

Reduser energiforbruket med solskjerming

Visste du at du kan spare strøm med solskjerming? Når vintermånedene setter inn og kulden sniker seg inn, er det ikke bare behagelig oppvarming som står øverst på listen