Hva skal jeg velge til kjøkkenet når det kommer til solskjerming?

Dupli kjøkken

Persienner er enkle å rengjøre og egner seg derfor spesielt godt på et kjøkken. Hva skal jeg velge til kjøkkenet når det kommer til solskjerming?

Når det kommer til valg av gardinløsning på kjøkkenet er det to ting man må tenkte på:

  • At det skal lages mat der.
  • Hvilken retning kommer solen fra?
Aluminiumspersienner

Man kommer ikke unna at det vil være en del stekeos på kjøkkenet. Det kommer også til å komme på din solskjerming. Derfor kan det være greit å tenke på en variant som kanskje ikke er så vanskelig å vaske. Persienner er enkle å rengjøre og egner seg derfor spesielt godt på et kjøkken. Det høres kanskje litt kjedelig ut med persienner. Ikke hos Lady Solskjerming! For hos oss har du så mange varianter og farger å velge mellom at vi nesten ikke har tellingen! Du kommer til å finne en som passer for akkurat ditt hus!

Det andre som er viktig å tenkte på er hvor solen kommer fra. I forhold til mange av de andre rommene i huset har solskjermingen på kjøkkenet en litt større jobb! Den skal nemlig også passe på at maten som ligger på benker og skap ikke blir dårlig. Det er alltid hyggelig med litt lys inn, men pass på at de områdene på kjøkkenet ditt hvor det ligger mat på benken(fruktkurver, brødbokser, osv) bilr dekket godt.

Sist, men ikke minst må du finne noe som passer den stilen dere kjører på kjøkkenet. La deg gjerne inspirere av bildene du ser på vår side, eller ring oss for en gratis befaring av ditt hus!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »