PLISSÉGARDINER: 50% PÅ UTVALGT KOLLEKSJON

Fleksibel bestselger for alle rom

Solcelledrevet solskjerming

 
Vi i Lady vet at solskjerming med integrert solcellepanel er kommet for å bli. Det er mange fordeler ved å bruke solcelledrevet solskjerming, og vi i Lady ser at disse fordelene begynner flere og flere kunder å benytte seg av. Kostnadsbesparelsene er store, og spesielt på lang sikt. Derfor er disse produktene godt egnet til privatmarkedet, men enda bedre egnet til prosjekt- og næringsmarkedet. 

Plissegardinen som dekker (nesten) alle behov

Med en plissegardin har du stilige interiørgardiner med en fleksibilitet som ingen annen innvendig solskjerming matcher. Her er fem gode grunner til å velge plissegardiner i din bolig.

I et forsøk på å oppsummere hva en interiørgardin bør gjøre for deg og rommet, lister vi opp følgende:

  • Solskjerming
  • Sørge for å hindre eller redusere innsyn
  • Ideelt sett la deg beholde noe dagslys og utsikt, samtidig som gardinen skjermer for sol og innsyn
  • Løfte rommet rent utseendemessig
  • Oppfylle praktiske krav med tanke på materialvalg; støvtørk, vask, fuktbestandig, brannhemmende m.m.

Mer effektiv solskjerming med automatikk

Automatisering gir ikke bare større komfort, men også mer effektiv solskjerming og lavere strømforbruk, sommer som vinter.

Aller først: Denne artikkelen handler om fordeler med automatisk styring av solskjerming. Om du allerede har en del gardiner eller utvendig solskjerming du er fornøyd med, husk at løsningene omtalt her som oftest også kan monteres på eksisterende solskjeming.

Utvendig solskjerming og interiørgardiner gir oss selvsagt ly for sola, når det er som varmest. Men andre deler av året, bør vi slippe til sola og ta imot all den varmen vi kan fra omgivelsene.

Slik skjermer du for innsyn med interiørgardiner

Når høstmørket senker seg, blir du veldig synlig inne på stue og soverom uten innsynsskjerming. Men innsynsskjerming trenger ikke bety at du blokkerer hele vinduet med tette gardiner. 

I vår nylige artikkel Møt høsten med nye gardiner får du gode tips om hvordan du setter farge på tilværelsen, og hvordan du finner farger på gardinene som matcher vegger og interiør.

Men det er ikke bare farger du skal velge, men også hva slags gardiner som passer for deg og dine behov. En av funksjonene du bør tenke gjennom er innsynsskjerming. Vi er sikre på at du trives enda bedre om du ikke føler at «alle» kan se deg om de passerer forbi hos naboen eller i gata. Store, flotte vinduer som gir både utsikt og mye dagslys, blir nemlig som utstillingsvinduer når det er mørkt ute om du ikke har innsynsskjerming.

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Siste nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.