Trenger du hjelp til å finne riktig solskjerming?

Lady Solskjerming

Lady Solskjerming har en komplett verdikjede mot kunde, som i praksis innebærer salg, montasje, service og produksjon av markiser. Bedriften er en uavhengig aktør som henter produktene fra et knippe kvalitetsleverandører i inn- og utland. Hovedfokuset er derfor på kvalitet og god service, og med sin lange erfaring legges det vekt på høy bransjekunnskap og kompetanse som sikrer deg som kunde en optimal løsning på dine behov.

Alt du lurer på om plisségardiner

Plisségardiner er en fleksibel gardinløsning som passer de fleste vindustyper. De kommer i mange farger og fasonger, og har en rekke fordelaktige funksjoner. Går du og lurer på om plisségardiner er den optimale solskjermingen for deg? Her besvarer vi de vanligste spørsmålene vi får om plisségardiner.

Plisségardiner er estetisk flott og gir effektiv solskjerming. Dette gjør dem til et populært valg blant de med behov for å skjerme seg mot sollys og varme. En stor fordel med plisségardiner er at de bidrar til å redusere varmetap om vinteren og varmeinnslipp om sommeren. Dette er energiøkonomiserende og kan gi reduserte strømkostnader.

6 grunner til å velge rullegardin

Rullegardiner er svært praktiske, diskrete og enkle å ha med å gjøre. De er også rimeligere enn andre former for solskjerming.

Rullegardinens popularitet går opp og ned. I det siste har vi merket stor etterspørsel etter denne anvendelige og funksjonelle formen for solskjerming. Rullegardiner er først og fremst svært praktiske, diskrete og enkle å ha med å gjøre. De er også rimeligere enn andre former for solskjerming. I denne artikkelen gir vi deg seks gode grunner til hvorfor du bør velge rullegardiner.

Velg lystette plisségardiner

De aller fleste foretrekker å ha det mørkt på soverommet om natten. Her finnes det mange alternativer og løsninger for enhver smak. Tradisjonelt har rullegardiner vært mye brukt, gjerne i kombinasjon med andre gardiner. Nå vil vi gjerne slå et slag for en av markedets smarteste løsninger: lystette plisségardiner!

Plisségardiner har mange funksjoner og er blitt så populære fordi de både ser pene ut, hindrer innsyn og har god isolerende effekt. Hvis du ønsker mørkleggende plisségardiner på soverommet, er det imidlertid viktig at du velger gardiner med doble stoffer.

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Hvis service, reklamasjon eller annet. Klikk her

Siste nyheter

Rullegardiner

Vi inngår samarbeid med Royal solskjerming

Lady solskjerming har lenge hatt et bredt utvalg både inn utvendig og innvendig solskjerming, men nå blir utvalget enda bedre. Vi har nemlig inngått et samarbeid med Royal solskjerming på innvendige solskjermingsprodukter.  Royal solskjerming har

Les mer »

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.