Vi tilbyr markiser til borettslag

Screen markiser borettslag

Sollys kan være deilig i visse mengder. Likevel er det fint å kunne ha valget mellom å sole seg eller skjerme seg mot solen. Lady Solskjerming har gode løsninger for utvendig solskjerming, og markiser for borettslag er en av dem. 

Skap et enhetlig uttrykk på boligen med markiser

Svært mange borettslag ønsker ofte å ha likt utseende på hjemmene sine. Dette ser mer estetisk ut og gir et mer helhetlig uttrykk. Vi har løsningen på dette. Vi tilbyr både terrassemarkiser og vindusmarkiser, som kan tilpasses etter deres behov. Om dere ønsker ensfarget, mønstret eller en av våre mange markise-varianter, kan vi hjelpe dere!

Torino terrassemarkise

Markiser til borettslag

Dersom borettslaget deres har terrasse eller balkong, kan investering i markiser være en effektiv strømsparingsmetode og i tillegg et godt solskjermingstilbud for ditt borettslag. Hos oss kan du og ditt borettslag kan velge mellom mange ulike alternativer for markiser. Torino, Family og Toskana er tre ulike varianter, som kan designes slik at det passer ditt borettslag. Andre markiser vi tilbyr, er Eco, Semina og Livona. Besøk vår nettside for å finne det som passer best for deg og ditt borettslag

Vindusmarkiser til ditt borettslag

Dersom det er behov for solskjerming av vinduer i ditt borettslag, har vi flere varianter og design å velge mellom: 

Våre vindusmarkiser skiller seg ut i forhold til standard vindusmarkiser. Toppkassen beskytter duken i all slags vær i tillegg til at de sterke gassdrevne armene tåler mye vær og vind. 

Besøk vårt showroom i Lillestrøm

Dersom det er ønskelig kan styret i deres borettslag besøke oss og vårt showroom, slik at dere kan se vårt brede utvalg. Her kan dere bli enige om hvilke farger, mønstre og typer markiser som passer deres borettslag best. Vi har lang erfaring innen solskjerming og gir dere gjerne våre beste råd. Ta kontakt med oss for mer informasjon om vårt showroom.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »