Lady Solskjerming får ny logo

Etter nesten 20 år bytter Lady Solskjerming logo igjen. Den nye logoen er moderne, men gjenkjennelig.

Lady Solskjerming har over 50 års erfaring i solskjermingsbransjen, noe vi er svært stolte av. Den forrige logoen ble utviklet tidlig på 2000-tallet, en tid da det var viktig å vise at man var på nett. Markedet og bransjen er i utvikling, og Lady Solskjerming er intet unntak. Vi ønsker å vise publikum at vi er en aktør med lang og stødig erfaring innen solskjerming, og tilstedeværelse på nettet har blitt en selvfølgelighet. Av denne grunnen var det viktig for oss å heller fokusere på etableringsåret vårt i den nye logoen.  

Nå som det var på tide å modernisere logoen, ønsket vi sterkt å beholde elementer som gjør oss lette å kjenne igjen. Det har vært viktig å ikke fjerne oss for mye fra den gamle logoen, da vi har mange tilbakevendende kunder. Vi ønsker at disse fremdeles skal kjenne oss igjen.

Vi har fått en litt friskere blåfarge, men har fremdeles kontrasten mellom det varme og det kalde. Den gule sola er viktig, og vi ønsket å beholde den. Solas nye posisjon og den nye leken med bokstaven Y gjør at vi har fått en enda tydeligere solskjermingssymbolikk enn tidligere.

Med den fornyede logoen legger vi vekt på vår lange erfaring samtidig som vi retter blikket fremover, og vi føler oss enda bedre rustet for å møte de neste 20 årene sammen med våre kunder.

Innholdsliste

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig?

Vi i Lady har et bredt utvalg av løsninger og står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål!

Flere artikler
Forbered hjemmet ditt på vårens ankomst

Selv om mars fortsatt kan være kald, begynner solen å gjøre sin tilbakevendende opptreden. Mars bringer med seg håp om lysere dager, mildere temperaturer og tegn på at våren

Få et trivelig hjemmekontor

I takt med økningen av hjemmekontor, har behovet for et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø blitt viktigere enn noensinne. Nå skal vi se nærmere på hvordan optimal innvendig solskjerming kan

Reduser energiforbruket med solskjerming

Visste du at du kan spare strøm med solskjerming? Når vintermånedene setter inn og kulden sniker seg inn, er det ikke bare behagelig oppvarming som står øverst på listen