Lady Solskjerming får ny logo

Lady_logo_2020

Etter nesten 20 år bytter Lady Solskjerming logo igjen. Den nye logoen er moderne, men gjenkjennelig.

Lady Solskjerming har over 50 års erfaring i solskjermingsbransjen, noe vi er svært stolte av. Den forrige logoen ble utviklet tidlig på 2000-tallet, en tid da det var viktig å vise at man var på nett. Markedet og bransjen er i utvikling, og Lady Solskjerming er intet unntak. Vi ønsker å vise publikum at vi er en aktør med lang og stødig erfaring innen solskjerming, og tilstedeværelse på nettet har blitt en selvfølgelighet. Av denne grunnen var det viktig for oss å heller fokusere på etableringsåret vårt i den nye logoen.  

Lady tidligere logo
Lady_logo_2020

Nå som det var på tide å modernisere logoen, ønsket vi sterkt å beholde elementer som gjør oss lette å kjenne igjen. Det har vært viktig å ikke fjerne oss for mye fra den gamle logoen, da vi har mange tilbakevendende kunder. Vi ønsker at disse fremdeles skal kjenne oss igjen.

Vi har fått en litt friskere blåfarge, men har fremdeles kontrasten mellom det varme og det kalde. Den gule sola er viktig, og vi ønsket å beholde den. Solas nye posisjon og den nye leken med bokstaven Y gjør at vi har fått en enda tydeligere solskjermingssymbolikk enn tidligere.

Med den fornyede logoen legger vi vekt på vår lange erfaring samtidig som vi retter blikket fremover, og vi føler oss enda bedre rustet for å møte de neste 20 årene sammen med våre kunder.

Er du på utkikk etter ny solskjerming?

Vi i Lady Solskjerming hjelper deg gjerne! Husk også at vi kan hjelpe deg med reparasjoner og utskifting av solskjermingen.

Ta kontakt med oss her.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »