Hvorfor skal du ha motoriserte persienner?

Motoriserte persienner gir boligen din et innslag av smart innovasjon. Du kan selv velge å styre persiennene fra en fjernkontroll, eller sentralisere styringen av persiennene.

Vi kan fortelle deg hvorfor og hjelpe deg med å finne den du bør velge!

Hvordan skal det perfekte huset se ut i 2017? Det er ikke lett å svare på, men en ting som er ganske sikkert er at vi alle vil ha et mer automatisert hjem. Lys, varme, alarm, kjøkken osv alt skal fungere sømløst gjennom en app eller en universalkontroll.

Det gjelder også for solskjerming, og det vet vi hos Lady! Motoriserte persienner, gardiner og markiser begynner å ta av i Norge, og vi skjønner godt hvorfor! Det er rimelig å sette opp, enkelt å bruke og ikke minst det ser veldig bra ut!

Som sikkert mange vet er det mange fordeler med å ha persienner i hjemmet. Det holder på varmen om vinter, den holder ute varmen om sommeren, de beskytter møblene mot sollys og kommer godt med når yndlingsshowet ditt går på Tv. Men det det blir ikke skikkelig kult før de er motoriserte! Vi er leverandør av Somfy sine smartprodukter som kan fortelle noen kule fordeler med motoriserte persienner. Som for eksempel:

For å beskytte interiøret mot skadelig UV-stråling kan motoriserte persiennene kobles til en solsensor. Når solsensoren registrerer sterkt sollys vil persiennene stenges automatisk, og hjemmet vil holde en behagelig temperatur gjennom hele dagen.

I tillegg kan motoriserte persienner redusere faren for innbrudd når du er på ferie. Ved hjelp av et programmerbart tidsur eller manuell styring fra mobilen (gjerne fra solsengen!) kan man åpne og lukke persiennene og gi innbruddstyvene inntrykk av at det er noen hjemme. Og folk sier solskjerming ikke er kult? Da har de ikke snakket med oss!

Litt om Somfy sine løsninger:

Motoriserte persienner gir boligen din et innslag av smart innovasjon. Du kan selv velge å styre persiennene fra en fjernkontroll, eller sentralisere styringen av persiennene via en TaHoma-boks.

Fordelen med en TaHoma-boks er at den gir deg muligheten til å koble sammen alle nåværende eller fremtidige motoriserte produkter, og enkelt administrere utstyret fra en datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. TaHoma-boksen gir deg med andre ord full kontroll over boligen – enten du er hjemme, eller på en avslappende ferie i varmere strøk.

Hva skal jeg velge?

Ja vi vet det er mange alternativer, løsninger og fargekombinasjoner. Vi skal vel være så ærlige å si at interiøreksperter er vi ikke her hos Lady, så farge er nok kanskje greit at du er med å velge selv. Men pris, produkt og montering det er noe vi kan! Vi har holdt på med solskjerming i over 50 år og det er ikke mange type rom, hus eller bygninger vi ikke har montert persienner på! Det er bare å ta en prat med en av våre rådgivere så skjønner du det fort. Best av alt, en befaring fra oss er helt gratis!

Innholdsliste

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig?

Vi i Lady har et bredt utvalg av løsninger og står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål!

Flere artikler
Forbered hjemmet ditt på vårens ankomst

Selv om mars fortsatt kan være kald, begynner solen å gjøre sin tilbakevendende opptreden. Mars bringer med seg håp om lysere dager, mildere temperaturer og tegn på at våren

Få et trivelig hjemmekontor

I takt med økningen av hjemmekontor, har behovet for et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø blitt viktigere enn noensinne. Nå skal vi se nærmere på hvordan optimal innvendig solskjerming kan

Reduser energiforbruket med solskjerming

Visste du at du kan spare strøm med solskjerming? Når vintermånedene setter inn og kulden sniker seg inn, er det ikke bare behagelig oppvarming som står øverst på listen