Forskjellen mellom innvendig og utvendig solskjerming

Aluminiumspersienner

Solskjerming er en nødvendighet i omtrent alle hjem, men det kan være vanskelig å vite hvilken form som solskjerming som vil egne seg best hos deg. De alle fleste har begrenset med kunnskap om de ulike egenskapene til forskjellige typer solskjerming. Dersom dette er markiser, persienner, screens eller ulike typer gardiner, kan vi hjelpe deg! 

Når du skal velge hvilken solskjerming som er best i ditt hjem, må du vite hvilke behov du har. I tilfeller hvor du ønsker å mørklegge rom eller hindre innsyn, kan innvendig solskjerming være det beste alternativet. Likevel vil det bare hindre 20 % av varmeinnslipp, slik at det kan bli varmt om sommeren.

Utvendig solskjerming dekker andre behov, som for eksempel å hindre varmeinnslipp eller å vinkle sollyset slik du ønsker det. Dersom varmeinnslipp er et stort problem, vil du med utvendig solskjerming hindre omtrent 90 % av varmen å komme inn. 

Innvendig rullegardin

Innvendig solskjerming

Som nevnt ovenfor, er innvendig solskjerming en smart løsning dersom du ønsker å hindre innsyn eller regulere lysmengden utenfra. Det kan i flere tilfeller om sommeren, være behagelig å kunne mørklegge hele rommet eller huset. Da kan innvendig solskjerming være et godt alternativ for ditt hjem. Vi tilbyr både gardiner og persienner som innvendig solskjerming, slik at du kan regulere både høyde og vinkel. I vårt sortiment finner du blant annet: 

Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming er svært effektivt når du ønsker å skjerme mot solen, i tillegg til at den kan bidra til å holde varmen ute av huset om sommeren. Det er viktig med sollys både om vinteren og sommeren. Likevel er det fint å ha muligheten til å stenge både lyset og varmen ute. Utvendig solskjerming kan også ha fordelen med å bidra til skygge i uteområdet foran huset. I tillegg vil ikke den utvendige solskjermingen mørklegge huset, sammenliknet med noen innvendige løsninger. Vi tilbyr disse utvendige solskjermingene: 

Vi tilbyr gratis befaring

Når du skal ta valget mellom innvendig eller utvendig solskjerming, kan det være flere ulike løsninger som passer til ulike deler av huset ditt. Vi i Lady Solskjerming har lang erfaring, og kan hjelpe deg med å tilpasse våre løsninger til ditt hus. Derfor tilbyr vi gratis befaring, slik at du blir fornøyd. 

Ta kontakt for en gratis befaring hos Lady Solskjerming!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »