Velg plisségardin for å hindre innsyn

Hvilke gardiner du velger har stor innvirkning på boligens uttrykk. Gardinene skal stå i stil med resten av interiøret og ikke blokkere for utsikt, samtidig som de helst bør hindre noe innsyn og skjerme for direkte sollys. Det er ikke mange løsninger som dekker alle disse behovene, men med plisségardiner får du oppfylt alle.

Plisségardin hindrer innsyn i din bolig

Om du bor tett på naboen, har gjenboere på andre siden av gata eller gårdsrommet, eller på andre måter har direkte innsyn hjemme hos deg, kan vi hjelpe deg med dette. Med våre plisségardiner gjør du dette enkelt, uten at du mister dagslys. Plisségardinene kan festes i en skinne langs vinduet. Dermed kan du bestemme helt selv hvilken del av vinduet du ønsker å dekke til for å hindre innsyn: dekk enten til den midterste, den nederste eller den øverste delen av vinduet, alt ettersom hva du har behov for.

Er du usikker på hva slags solskjerming som passer best hjemme hos deg? Vi har over 50 års erfaring fra bransjen og kommer gjerne på en gratis befaring for å gi deg alle våre beste råd og tips. Kontakt oss her.

Mange behov dekket med én gardin

Plisségardiner finnes i mange ulike varianter, størrelser og farger. Avhengig av ditt behov kan du få plisségardiner som er

  • transparente
  • semi-transparente
  • solreflekterende
  • delvis mørkleggende
  • mørkleggende

I tillegg til ulik grad av lystetthet får du også et stort utvalg av farger og størrelser. En annen stor fordel med plisségardiner er at de kan tilpasses dører og vinduer med utradisjonelle mål og dimensjoner. Det vil for eksempel være en perfekt løsning for vinduer som går helt opp til mønet eller andre skrå vinduer.

Husk at forskjellige rom krever ulik solskjerming. Er du usikker på hva du skal velge? Les mer her.

Norsk produsent av plisségardiner

Lady Solskjerming er en lokal totalleverandør av solskjerming. Det er viktig for oss å bruke lokale ressurser der det er mulig. Det er en av grunnene til at vi har valgt Pema Solskjerming som vår leverandør av plisségardiner. Leverandøren holder til i Moss, har rask levering og holder svært god kvalitet.

Med Lady får du garantert solskjerming

Vil du ha garantert solskjerming som også er pent og hindrer innsyn? Vi kommer hjem til deg for å se og høre mer om dine behov slik at vi kan gi deg de aller beste rådene for hvordan du kan tilpasse din bolig til dine ønsker. Kontakt oss her for gratis befaring og garantert solskjerming.

Innholdsliste

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig?

Vi i Lady har et bredt utvalg av løsninger og står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål!

Flere artikler
Forbered hjemmet ditt på vårens ankomst

Selv om mars fortsatt kan være kald, begynner solen å gjøre sin tilbakevendende opptreden. Mars bringer med seg håp om lysere dager, mildere temperaturer og tegn på at våren

Få et trivelig hjemmekontor

I takt med økningen av hjemmekontor, har behovet for et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø blitt viktigere enn noensinne. Nå skal vi se nærmere på hvordan optimal innvendig solskjerming kan

Reduser energiforbruket med solskjerming

Visste du at du kan spare strøm med solskjerming? Når vintermånedene setter inn og kulden sniker seg inn, er det ikke bare behagelig oppvarming som står øverst på listen