Velg lystette plisségardiner

Plisségardiner soverom

De aller fleste foretrekker å ha det mørkt på soverommet om natten. Her finnes det mange alternativer og løsninger for enhver smak. Tradisjonelt har rullegardiner vært mye brukt, gjerne i kombinasjon med andre gardiner. Nå vil vi gjerne slå et slag for en av markedets smarteste løsninger: lystette plisségardiner!

Sliter du med å få det mørkt nok på soverommet? Eller har du kanskje en eldre løsning som ikke står i stil med resten av leiligheten? Kontakt oss her, så kommer vi på en gratis befaring og gir deg tips til hvilken løsning som vil passe best for deg.

Lystett med doble stoffer

Plisségardiner har mange funksjoner og er blitt så populære fordi de både ser pene ut, hindrer innsyn og har god isolerende effekt. Hvis du ønsker mørkleggende plisségardiner på soverommet, er det imidlertid viktig at du velger gardiner med doble stoffer. Modellen vi fører heter Honeycell plisségardiner og har to lag med stoff. Det ytterste laget er belagt med aluminium på innsiden, hvilket hindrer lyset i å slippe gjennom. I tillegg skjuler de doble lagene med stoff opptrekkssnorene og hullene slik at lys ikke vil kunne trenge gjennom der heller.

Plisségardiner er også en perfekt løsning for deg som ønsker å hindre innsyn hjemme hos deg. Les mer om hvordan du kan bruke plisségardiner for å hindre innsyn her.

Plisségardiner

Ulike farger inne, samme farge ute

En annen stor fordel med Honeycell plisségardiner er muligheten til å velge ulike farger på siden som vender inn mot rommet og siden som vender ut mot gata. Dermed kan du ha ulik farge på plisségardinene på alle familiemedlemmenes soverom uten at det bryter med helheten på utsiden av boligen din.

Velg bort snorer og tråder

Våre plisségardiner er barne- og kjæledyrvennlige fordi du kan velge å få dem levert uten snorer eller tråder som henger ned mot gulvet. Ifølge EUs direktiv for barnesikring av innvendig solskjerming skal ingen tråder eller snorer henge nærmere gulvet enn 1,5 meter. Dersom du velger gardiner med snorer må du derfor også sørge for å ha et veggoppheng du kan kveile snorene rundt. Med plisségardiner fra Lady Solskjerming er det ikke nødvendig, og du får pene gardiner som hindrer innsyn, demper lyder, isolerer godt og mørklegger rommet helt enkelt.

Din lokale leverandør av garantert solskjerming

Etter over 50 år i bransjen har vi i Lady Solskjerming mye kompetanse og lang erfaring med å levere solskjerming til Oslo, Akershus, Follo, Romerike, Asker og Bærum. Vi kommer gjerne på en befaring hos deg for å kunne gi deg de aller beste rådene for hva slags solskjerming som passer nettopp din bolig og dine behov. Kontakt oss her for en gratis befaring.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »