Persienner

- Alle våre Persienner -

Utvendige persienner er en populær og effektiv form for solskjerming. I tillegg til å holde sollyset ute, absorberer persiennene varmen før den rekker å komme inn i boligen. Dermed bidrar de til å senke innetemperaturen på varme sommerdager og skape et godt inneklima hele året. Persienner er en fleksibel og brukervennlig solskjermingsløsning som kler alle fasader og kan leveres i en rekke ulike modeller.

Perfekt for norske forhold

I et nordisk klima med tidvis tøffe værforhold, er utvendige persienner en robust og holdbar løsning. Persiennene er motstandsdyktige og tåler vær og vind godt, mens lamellene er laget på en måte som gjør at farge og glans ikke falmer. Utvendige persienner er en løsning som egner seg like godt for privatboliger som for kontor- og industribygg.

Persienner gir stor grad av fleksibilitet

Utvendige persienner gir brukeren stor grad av fleksibilitet, blant annet ettersom de kan heves og senkes etter behov. Ved å regulere vinkelen på lamellene står du også fritt til å velge hvor mye lys som til enhver tid skal slippe igjennom.

Våre persienner kan leveres med ulike lamellbredder og farger, slik at du får en løsning som passer til din bolig. Vi har persienner som kan manøvreres med sveiv, vendestang eller med fjernkontroll.

Automatikk og motorisering

Automatiserte og motoriserte utvendige persienner lar deg nyte det naturlige lyset uten å bli blendet, og gjør det enkelt å holde hjemmet ditt svalt om sommeren og lunt om vinteren. Med fjernkontroll eller sensorer kan du enkelt styre eller programmere lamellene til å slippe inn riktig mengde lys for en trivelig atmosfære. Det hindrer også dine møbler og interiør i å bli skadet av sterkt sollys.

Vedlikehold av utvendige persienner

Rett vedlikehold bidrar til å forlenge persiennenes levetid. Vi anbefaler at du rengjør dine persienner hver vår og høst, samt at du fjerner større og mer synlige flekker etter hvert som de oppstår. Slik vasker du utvendige persienner:

  • Senk lamellene helt ned.
  • Spyl lamellene ovenfra og nedover med svakt vanntrykk (gjerne med lunkent vann).
  • Vask deretter lamellene for hånd med mildt såpevann.
  • Spyl etter vask og tørk lett over (kan eventuelt lufttørke).

Kvalitet og innovative løsninger

Som en profesjonell aktør på markedet, har Lady Solskjerming fokus på kvalitet og innovative løsninger. Vi ønsker alltid å ligge i forkant når nye produkter kommer på markedet. Dette vil komme deg som kunde til gode. Vi har mye kunnskap om alle våre persienner, og hjelper deg gjerne med å finne den løsningen som passer din bolig.

 

Kontakt oss i dag for en kostnadsfri befaring!

Weinor Glasoase

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

You have Successfully Subscribed!