Persienner

Persienner

 

Lady leverer persienner i alle modeller på markedet, fra 50 mm. til 90 mm. lamellbredde, med wirestyring eller sideskinner. Vi tilbyr også et bredt utvalg farger.

Ulik montering av persiennene

Ønsker du et mer diskre feste av persiennene, kan du, dersom det er nok plass, montere de bak fasadekledningen. Ellers kan de monteres direkte på karmen.

Trenger du tips eller råd rundt montering av utvendige persienner? Kontakt oss og vi kan hjelpe deg.

Vedlikehold av utvendige persienner

Gi persiennene dine godt vedlikehold, og de vil vare i lang tid. Det anbefales at de vedlikeholdes hver vår og høst. Etter å ha senket lamellene, spyles hele systemet ovenfra og ned med svakt vanntrykk. Gjerne med lunkent vann. Sørg for at du ikke spyler inn i kassetten nedenfra og opp. Deretter vaskes lamellene for hånd med et mildt såpevann. Spyl etter vask og tørk over, eventuelt kan de lufttørkes.

Manuell eller automatisert styring

Utvendige persienner gir brukere mye fleksibilitet. Persiennene kan heves om vinteren og i overskyet vær, og vinkelen på lamellene kan reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn etter behov. Persienne kan fjernstyres innenfra, enten manuelt eller med motor.

Bedre inneklima

Utvendige persienner gir minimal varmeoverføring til rommet, og dette gir høyeste avskjermingskoeffisient av alle former for solskjerming. Persiennene kontrollerer også lysfordelingen og eliminerer blending uten å hindre ventilasjonen. Dette fører til bedre arbeidsmiljø og lavere innetemperatur. Persiennene kan i tillegg brukes som blending i møterom eller lignende, hvor det gir redusert innsyn og godt utsyn.

Lavere kostnader

Muligheten for å koble flere enheter sammen, er med på å senke totalkostnaden. I tillegg vil persiennene være med på å gi lavere driftskostnader på klimaanlegg, og lavere investeringer. Som en profesjonell aktør på markedet, setter vi fokus på kvalitet og innovative løsninger. Vi ønsker alltid å ligge i forkant på nye produkter, noe som vil komme våre kunder til gode.

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å skreddersy en solskjermingsløsning for deg!

Spesifikasjon

  • Holder effektivt varmen ute.
  • Gir bedre arbeidsmiljø med lavere innetemperatur.
  • Kan sammenkobles med flere enheter, noe som gir lavere totalkostnad.
  • Har den beste muligheten for dagslysstyring i forhold til solvinkel, med automatikkstyring
  • Har best solskjermingsfaktor.
  • Gir lavere investeringer og driftskostnader på klimaanlegg.
  • Gir bra utsyn, og reduserer innsyn.
  • Brukes til blending i møterom eller soverom.
  • Leveres i mange ulike farger som kan tilpasses fasadens linjeføring og fargebruk.
  • Lamell bredder fra 50 til 100mm. Det anbefales brede lameller hvis utsynsfaktoren er viktig.

Dokumenter

Brosjyre